2777
2789
عنوان

اگه فک میکنی خلاقی بیا😏

| مشاهده متن کامل بحث + 330 بازدید | 63 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فک میکردم خلاقم اومدم متن و خوندم دیدم خلاق نیستم بای

مث اونا ک شعر حفظن ازشون بپرسی هیچی یادشون نمیاد🤣

.فمینیست منطقی. زندگی با کتابامو به یک یکتون ترجیح میدم :¶ARMY GIRL7⟬⟭💜 باشه:) من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام :| کسی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی کسی که خودشو زده به خواب نه. به یه مرد نیازی ندارم اما از حمایتش بدم نمیاد/درد من حصار برکه نیست؛ زیستن با ماهیانیست که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده»صمد بهرنگی!. آرزوی محالم«تا وقتی همه کتابای نوشته شده رو نخوندم از این دنیا نرم» 💔باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم باز دلم، دل بشود💔

مث اونا ک شعر حفظن ازشون بپرسی هیچی یادشون نمیاد🤣

من واقعا اینطوریم 

سر دریایی مثل معارف و قران اینا ۱۰ دقیقه اول مغزم خالی خالی کم کم یادم میاد با اینن که خیلیی هم خوندم

آیا تو وجود داشتی؟ شاید همیشه خیال بودهای...

هرکسی میفهمه براش جالبه کاش میشد بنویسی و اخرش و ی جور قشنگ تموم کنی

تو تا پیکات هس بخونمش عزیزم؟ 🙁

.فمینیست منطقی. زندگی با کتابامو به یک یکتون ترجیح میدم :¶ARMY GIRL7⟬⟭💜 باشه:) من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام :| کسی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی کسی که خودشو زده به خواب نه. به یه مرد نیازی ندارم اما از حمایتش بدم نمیاد/درد من حصار برکه نیست؛ زیستن با ماهیانیست که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده»صمد بهرنگی!. آرزوی محالم«تا وقتی همه کتابای نوشته شده رو نخوندم از این دنیا نرم» 💔باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم باز دلم، دل بشود💔

آخی یه خلاصه میگی

مادر بزرگم دختر خان بوده 

مادرش فوت میشه و تو سن کم زن بابا میاد سراغش

و تو سن۱۴ به زور عروسش میکنن 

وقتی ۱۷سالشه و ی پسر ۱ساله داره شوهرش فوت میشه 

مجدد برمیکرده خونه پدری 

مجدد عروسش میکنن میدنش به پدربزرگم که اونم زنش فوت شده و ی پسر ۲ساله داره 

از ازدواجشون هرچی بچه دار میشن فوت میشه تا بالاخره مامانم بعد۱۵سال زندگی میشه نور امید هردوی اونها 

تااینکه ...

مامانی چطور دلت اومد تنهادخترتو بذاری وبری😔

راجب یه پرورشگاه که هر کی اونجا ۱۲ سالش بشه میمیره و دلیلش هم واسه خیلی قبله یه دختر بچه که ۱۲ سالش بوده و..  وقتی مرده روحش رو از این دنیا خارج نکرده چون میخاسته با دوستاش هنوز وقت بگذرونه و تا الان همه در سن ۱۲ سالگی اونجا مردن به خاطر اون روحه 

بعد خواهر کوچیک یا هر کسی که براش مهم بوده دوازده سالش میشه و چون اون نمیره اون روحه از این دنیا خودشو میکشه 

محتوا یکی از خوابامه👆🏻🤣😑

من یه دفعه حرفای رو دل خودمو نوشتم دو روزه صد صفحه دویست صفحه شد

خوبه ولی قبلا نوشتم و اینکه میخام از خودم فرار کنم نمیخام باز از خودم بنویسم💔

من واقعا اینطوریم سر دریایی مثل معارف و قران اینا ۱۰ دقیقه اول مغزم خالی خالی کم کم یادم میاد با این ...

حالا یکم فک کن شاید ده دیقه دیگه ویندوزت بالا اومد😂

خوبه ولی قبلا نوشتم و اینکه میخام از خودم فرار کنم نمیخام باز از خودم بنویسم💔

دقیق حسی که من بخودم دارم 

مبخوام ازخودک دور بشمممممم

مامانی چطور دلت اومد تنهادخترتو بذاری وبری😔

ی کوچولو گفتم دوستداشتی ادامش و میگم

اخی عزیزم یه کمش رو گفتی خوندم قشنگ بود خوشحال میشم بقیش رو هم بخونم خودتون نمینویسین؟