2777
2789
عنوان

بایی ایران😂✋🏻🇮🇷

| مشاهده متن کامل بحث + 679 بازدید | 74 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

تو رو خدا دعا کن انشالله ثبت نام و دفترچه و برگزاری آزمون استخدامی آموزش و پرورش همشون آخرای پاییز یا زمستون امسال بیفتن و اصلا بهار و تابستون هیچ کدومشون نباشن و نیان😭و انشالله ظرفیت پذیرش امسال از هر سال بالاتر باشه,😭.

تو رو خدا دعا کن شوهرای خاله هام و پدرم و شوهر دختر خاله هام و شوهر آینده من و شوهر آینده خواهرم انشالله هیچ وقت شوهرامون زن دوم و دوست دختر و دوست زن و صیغه ای نگیرن و شوهرامون برامون خسیس و بددل نباشن و کتکمون نزنن و تهمت بهمون نزنن و آبرومونو نبرن و خیلی شوهرامون نسبت بهمون متعهد و وفا دار و مهربون و دلسوز و راستگو و خوش اخلاق باشن😭..

لطفا و تو رو خدا دعا کن انشالله من و مادرم و خاله هام و مادربزرگم و خواهرم و داداشام و بچهای خاله هام خیلی آبرو دار و خوشبخت و شاد و سالم و خوش شانس و پولدار و آرامش دار و زیرک و باهوش و خوش اقبال و زیبا و آسایش دار و آزاد و امنیت دار شیم انشالله و خدا عمر خیلی طولانی به من و خاله هام و مادربزرگم و خواهرم و مادرم و داداشام و بچهای خاله هام بده 😭🙏و انشالله من و عزیزانم تو هیچ زمینه ای محتاج هیشکی نشیم انشالله🙏😭.

گلم لطفا و خواهشا دعا کن انشالله پدرم همین فردا کار ثابت گیرش بیاد و بره کار کنه و تایم کاریش بیست و چهار ساعته و هر روز هفته باشه و انشالله پدرم اصلا بیکار و خونه نشین نشه و پدرم تنبلی و خود خواهیشو کنار بزاره ای کاش🙏😔

استاتر تو رو خدا دعا کنید انشالله همین روزا خیلی زود برم پلیپ و انحراف بینیم و مشکل تنفسیم رو برم متخصص گوش و حلق و بینی درست کنه و مشکلم حل شه و از بینی نفس بکشم و انشالله بعد جراحی دو فک و چانه و لبخند لثه ای برم دماغمو فانتزی خیلی قشنگ عمل کنم و پولشو کامل خدا برسونه نیازمند هیشکی نشم🥹🙏 😭 . .

اسی حتی پول شارژ نداریم و مادرم حتی گوشی نداره دعا کن همیشه پول خرید همه چی داشته باشیم و هیچ وقت من و عزیزانم محدود و ساده و محتاج نباشیم😭تو رو خدا دعا کن انشالله مادرم بهترین گوشی مدل بالا اندروید بگیره و بیاد فضای مجازی و استفاده خوب و عالی و مفید کنه از فصای مجازی و انشالله هیچ وقت شر و دردسر و زحمت و ناراحتی تو هیچ زمینه ای برا من و عزیزانم درست نشه🥹😭 تو رو خدا دعا کن انشالله من و عزیزانم همیشه پول شارژ داشته باشیم و محتاج هیشکی نشیم 😭🙏 ..

تو رو خدا دعا کن انشالله پدرم همیشه تو اتاق خواب تنها بخوابه و اصلا تو پذیرایی و راهرو نخوابه و نشینه و تلویزیون نبینه و اصلا رو مخ و اعصاب من و عزیزانم راه نره😭حتی برا نوار بهداشتی عوض کردن و اب خوردن و غذا خوردن و در یخچال باز کردن معذبمون میکنه😭😭تو رو خدا دعا کن حیله و نقشه ها و شر و مکر و بدیا و ظلمای پدرم کامل به خودش برگرده و به من و عزیزانم نرسه😭🙏...