خدایا به قلب من و عزیزانم آرامش عطا کن.. آرامشی که پایدار باشد آمین❤️ خیلی بد گذشت تو نبودی ببینی چقدر سخت گذشت اگه روم ریپلای زدی و پریدی بهم و جوابتو ندادم ، یعنی وقت برای امثال تو ندارم😊 برو خدا روزیتو جای دیگه بده
باید باهاش حرف بزنی بعد دعوا و توضیح بدی که ناراحت میشی ممکنه تو صرفا عصبی بوده باشی بعدش هم عذرخواهی کنی ولی اون حرفا اون کارا تو ذهن و قلبت میمونه و علاقت هم میتونه کم کنه بهش بگی همه افراد عصبانی میشن طبیعیه یه حسه مثل حسای دیگه ولی کسی موفقه که بتونه کنترلش کنه این حرف درست نیست که آره من عصبیم دیگه غلط کردی عصبی سعی کن کنترل کنی
چندین بار این حرفارو بزن جواب نداد مقابل به مثل کن مثلا یه دعوا راه بنداز شبیه خودش عصبی شو بعد برو شبیه خودش عذرخواهی کن ببین چی میگه بعد بگو این کاریه که تو همیشه میکنی
فقط تا دیر نشده شوت اش کن بره هرچی دورترررر بهترررریه دونه اش دارم هرچند خیلی آروم و صبورم ولی به طر ...
چجوری متوجه نشدم
خدایا به قلب من و عزیزانم آرامش عطا کن.. آرامشی که پایدار باشد آمین❤️ خیلی بد گذشت تو نبودی ببینی چقدر سخت گذشت اگه روم ریپلای زدی و پریدی بهم و جوابتو ندادم ، یعنی وقت برای امثال تو ندارم😊 برو خدا روزیتو جای دیگه بده
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
شوخی کردمباید باهاش حرف بزنی بعد دعوا و توضیح بدی که ناراحت میشی ممکنه تو صرفا عصبی بوده باشی بعدش ه ...
یجوری پشیمون میشه که میگه من گ بخورم دوباره عصبی شم
ولی نمیتونه کنترل کنه.. بچگیش بد بوده
کلا دنبال مطلب و آموزشم در مورد رفتار این طور آدما بعدم اخلاقش دستم اومده اون لحظه که عصبیه سکوت میک ...
موقع عصبانیت توهیناش درچه حده که تحمل میکنی؟
خب عزیزم ازین ادم باید دوری کرد وقتی با یک عصبانیت خیلی از حرمتای بینتون شکسته بشه حالا صد که بعدش پ ...
درسته حرمت که شکست دیگه رابطه بدرد نمیخوره
دقیقا اینم اینجوریهموقع عصبانیت خیلی بد عصبی میشه حالم ازش بهم میخورهیه ربع بعد قربون صدقه میرهچجوری ...
اخه هزارتا پوینت مثبت داره همین ک دلش باهام صافه باعث میشه نادیده بگیرم وگرنه اگر منم بخام انقد ب اعماق پارتنرم فروبرم و روش زوم کنم صددرصد عین تو ازش متنفر میشم اما خب بعدش کلی جبران میکنه
من خودم همچین ادمی ام زود قاطی میکنم زودم پشیمون میشم😐😐😂 ولی تو دلمون هیچی نیس
ایوای🥲جمله معروف
تو دلم هیچی نیست
اخه واقعااا دست خودمون نیس😂 لاقل من اینجوری ام بقیه رو نمیدونم
کسی که تو ۱۵/۱۶ سالگی دوسش داشتی و دیگه نیست به احتمال زیاد تو ۲۵ سالگیت هیچ اهمیتی نداره! اون امتحان ریاضی که تو دبیرستان کلی معدلتو میاره پایین، وقتی داری لیسانس میگیری هیچ اهمیتی نداره! مشکلاتی که امروز باهاشون مواجه میشی با اینکه الان به نظرت آخر دنیا میان ولی ۱ سال دیگه هیچ اهمیتی نداره :) همه چی درست میشه نگران نباش