2777
2789
عنوان

به زودی خالص و نا خالص از هم جدا میشوند مگر بعد از

| مشاهده متن کامل بحث + 18114 بازدید | 1356 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

@بانو۳۰‍ @باقلوا۱۳۹۷‍ @atousaaaa5‍ ﷽سلام دوستان مهربونم 🕊️سالگرد ازدواج گل سرسبدهستی حضرت علـــــــ ...

اللهم صل علی اباصالح المهدی و عجل الفرجهم

💕لک تبار💕#منم فرزند کوروش خون ایرانی به رگ دارم💕#متولدهفت آباااان💕با تمام وجودم با سلول به سلولم اینو باور دارم بیایان هم ک باشی حسین آبادت میکند💕

@imraven‍ @golesorati‍ @1314sepide‍﷽سلام دوستان مهربونم 🕊️سالگرد ازدواج گل سرسبد هستی حضرت علـــ♥️ـ ...

اللهم عجل لولیک الفرج به حق مولاتنا زینب کبری یاصاحب الزمان ادرکنی یا صاحب الزمان اغثنی 

السلام علیک یابقیه الله فی ارضه براظهورامام زمان صلوات لطفا🌺

یا صاحب الزمان ادرکنی

اللّهم عجّل لولیک الفرج به حق زینب کبری (س)  ❤️السّلام علیک یا صاحب الزّمان ❤️برای سلامتی امام زمان صلوات🌹                     خدایا بیاد روزی که خونم کنار مسجد باشه و صدای اذان بپیچه تو خونم مخصوصا اذان صبح ماه رمضون و دعای سحر  بگو آمین💚💚من به آرزوم رسیدم درکمال ناباوری تقریبا یکماه بعد خرید خونه متوجه شدم نزدیک خونمون مسجد هست و من معجزه ی خدارا برای بار دیگر دیدم💚

یاصاحب الزمان ادرکنی

اللّهم عجّل لولیک الفرج به حق زینب کبری (س)  ❤️السّلام علیک یا صاحب الزّمان ❤️برای سلامتی امام زمان صلوات🌹                     خدایا بیاد روزی که خونم کنار مسجد باشه و صدای اذان بپیچه تو خونم مخصوصا اذان صبح ماه رمضون و دعای سحر  بگو آمین💚💚من به آرزوم رسیدم درکمال ناباوری تقریبا یکماه بعد خرید خونه متوجه شدم نزدیک خونمون مسجد هست و من معجزه ی خدارا برای بار دیگر دیدم💚

اللهم عجل لولیک الفرج

اللهم عجل لولیک الفرج به حق زینب کبری س

@5689faghatkhoda‍ @رضوان30‍ @خانوم_مربی_تعلیقی‍ @yedooneh‍ @عشقمعلمی78‍ 

سلام دوستان مهربونم 🕊️

سالگرد ازدواج گلهای سرسبد هستی 

حضرت علـــ♥️ــی علیه السلام و

حضرت مادر فاطــ♥️مه اطهر سلام الله علیها🪴

رو خدمت شما تبریک و شاد باش عرض میکنیم💞

🤩😍🫂

ان شاءالله همگی ما بتونیم به عنایت و دعای مستجاب قطب عالم امکان ،حضرت مهدی صاحب العصر و زمان «عج الله » و البته تلاش، و تقوای خودمون از غربال ها 

و فتنه های آخر زمان به سلامت عبور کنیم ..🤲

🍀دوست داشتین صفحه اول تاپیک رو بخونید🍀  

نرگسی مى‌شناسم❤️که عِطرش جهان شمول‌ ، درتاریک ترین و سردترین سرماى زمستان مى‌روید،همان یک گلى است که با آن بهار مى‌شود❗️تمام گل ها در برابر جمالش رنگ مى‌بازند، تمام گل‌ها مگر یک گل❗️یک شاخه گل پَرپَر،یک یاسِ کبود…🥀اللهم عجل لولیک الفرج وفرجنا بهم🤲
@دور‍ @mamanekian26‍ @holozard‍ @اردیبههشت‍ @چوبی_سابقم‍ ﷽سلام دوستان مهربونم 🕊️سالگرد ازدواج گل ...

عزیزم ممنون از تگت انشاالله که به حق صاحب این شب و روز حاجت روا بشید🙏🤲🧡💚

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

@راشل_کوری_انسانیت@farindokht@noorajoonam@m777kk‍ @شیماومحسن‍ 

سلام دوستان مهربونم 🕊️

🤩😍🫂

ان شاءالله همگی ما بتونیم به عنایت و دعای مستجاب قطب عالم امکان ،حضرت مهدی صاحب العصر و زمان «عج الله » و البته تلاش، و تقوای خودمون از غربال ها 

نرگسی مى‌شناسم❤️که عِطرش جهان شمول‌ ، درتاریک ترین و سردترین سرماى زمستان مى‌روید،همان یک گلى است که با آن بهار مى‌شود❗️تمام گل ها در برابر جمالش رنگ مى‌بازند، تمام گل‌ها مگر یک گل❗️یک شاخه گل پَرپَر،یک یاسِ کبود…🥀اللهم عجل لولیک الفرج وفرجنا بهم🤲

@مریم_خانوم_جوان‍ @همسایه_انیشتن‍ @kosar12561‍ @baran1402baran‍ @هدف14‍ 

سلام دوستان مهربونم 🕊️

🤩😍🫂