2777
2789
عنوان

به زودی خالص و نا خالص از هم جدا میشوند مگر بعد از

| مشاهده متن کامل بحث + 18133 بازدید | 1356 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

@بانو۳۰‍ @باقلوا۱۳۹۷‍ @atousaaaa5‍ ﷽سلام دوستان مهربونم 🕊️سالگرد ازدواج گل سرسبدهستی حضرت علـــــــ ...

اللهم صل علی اباصالح المهدی و عجل الفرجهم

💕لک تبار💕#منم فرزند کوروش خون ایرانی به رگ دارم💕#متولدهفت آباااان💕با تمام وجودم با سلول به سلولم اینو باور دارم بیایان هم ک باشی حسین آبادت میکند💕

@imraven‍ @golesorati‍ @1314sepide‍﷽سلام دوستان مهربونم 🕊️سالگرد ازدواج گل سرسبد هستی حضرت علـــ♥️ـ ...

اللهم عجل لولیک الفرج به حق مولاتنا زینب کبری یاصاحب الزمان ادرکنی یا صاحب الزمان اغثنی 

السلام علیک یابقیه الله فی ارضه براظهورامام زمان صلوات لطفا🌺

یا صاحب الزمان ادرکنی

اللّهم عجّل لولیک الفرج به حق زینب کبری (س)  ❤️السّلام علیک یا صاحب الزّمان ❤️برای سلامتی امام زمان صلوات🌹                     خدایا بیاد روزی که خونم کنار مسجد باشه و صدای اذان بپیچه تو خونم مخصوصا اذان صبح ماه رمضون و دعای سحر  بگو آمین💚💚من به آرزوم رسیدم درکمال ناباوری تقریبا یکماه بعد خرید خونه متوجه شدم نزدیک خونمون مسجد هست و من معجزه ی خدارا برای بار دیگر دیدم💚

یاصاحب الزمان ادرکنی

اللّهم عجّل لولیک الفرج به حق زینب کبری (س)  ❤️السّلام علیک یا صاحب الزّمان ❤️برای سلامتی امام زمان صلوات🌹                     خدایا بیاد روزی که خونم کنار مسجد باشه و صدای اذان بپیچه تو خونم مخصوصا اذان صبح ماه رمضون و دعای سحر  بگو آمین💚💚من به آرزوم رسیدم درکمال ناباوری تقریبا یکماه بعد خرید خونه متوجه شدم نزدیک خونمون مسجد هست و من معجزه ی خدارا برای بار دیگر دیدم💚

اللهم عجل لولیک الفرج

اللهم عجل لولیک الفرج به حق زینب کبری س

@5689faghatkhoda‍ @رضوان30‍ @خانوم_مربی_تعلیقی‍ @yedooneh‍ @عشقمعلمی78‍ 

سلام دوستان مهربونم 🕊️

سالگرد ازدواج گلهای سرسبد هستی 

حضرت علـــ♥️ــی علیه السلام و

حضرت مادر فاطــ♥️مه اطهر سلام الله علیها🪴

رو خدمت شما تبریک و شاد باش عرض میکنیم💞

🤩😍🫂

ان شاءالله همگی ما بتونیم به عنایت و دعای مستجاب قطب عالم امکان ،حضرت مهدی صاحب العصر و زمان «عج الله » و البته تلاش، و تقوای خودمون از غربال ها 

و فتنه های آخر زمان به سلامت عبور کنیم ..🤲

🍀دوست داشتین صفحه اول تاپیک رو بخونید🍀  

نرگسی مى‌شناسم❤️که عِطرش جهان شمول‌ ، درتاریک ترین و سردترین سرماى زمستان مى‌روید،همان یک گلى است که با آن بهار مى‌شود❗️تمام گل ها در برابر جمالش رنگ مى‌بازند، تمام گل‌ها مگر یک گل❗️یک شاخه گل پَرپَر،یک یاسِ کبود…🥀اللهم عجل لولیک الفرج وفرجنا بهم🤲
@دور‍ @mamanekian26‍ @holozard‍ @اردیبههشت‍ @چوبی_سابقم‍ ﷽سلام دوستان مهربونم 🕊️سالگرد ازدواج گل ...

عزیزم ممنون از تگت انشاالله که به حق صاحب این شب و روز حاجت روا بشید🙏🤲🧡💚

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

@راشل_کوری_انسانیت@farindokht@noorajoonam@m777kk‍ @شیماومحسن‍ 

سلام دوستان مهربونم 🕊️

🤩😍🫂

ان شاءالله همگی ما بتونیم به عنایت و دعای مستجاب قطب عالم امکان ،حضرت مهدی صاحب العصر و زمان «عج الله » و البته تلاش، و تقوای خودمون از غربال ها 

نرگسی مى‌شناسم❤️که عِطرش جهان شمول‌ ، درتاریک ترین و سردترین سرماى زمستان مى‌روید،همان یک گلى است که با آن بهار مى‌شود❗️تمام گل ها در برابر جمالش رنگ مى‌بازند، تمام گل‌ها مگر یک گل❗️یک شاخه گل پَرپَر،یک یاسِ کبود…🥀اللهم عجل لولیک الفرج وفرجنا بهم🤲

@مریم_خانوم_جوان‍ @همسایه_انیشتن‍ @kosar12561‍ @baran1402baran‍ @هدف14‍ 

سلام دوستان مهربونم 🕊️

🤩😍🫂