2777
2789
من امشب هرجا نگاه کردم افغانی بود ی چیزی میگم ی چیز می‌شنوید و گریع م گرفت برگشتم خونه احساس تنهایی ...

😭😭ما هم دیوانه شدیم از دستشو کشور ما رو صاحب شدن خونه خریدن برای خودشون کل شهر مارو برای خودشون ساخت ساز کردن

الان ک بیرونشون کردن چند پروژه کنارخونمون معلق مونده. کلا دارم میگم این افغانی هااگرنباشن چرخه اقتصا ...

ب عنوان کسی ک داره خونه شو بازسازی میکنه بشنو!

من هم کارگر ایرانی اوردم کلی هن افغان، ولی واقعا نمک نشناس‌تر از افغان‌ها ندیدم. کلی خسارت زدن ب من الان هم رفتن عملا خونه من با ویرانه فرقی نداره فکر نکن ارزونتر می گرفتن، ن حتی گرونتر از ایرانی ها میگیرن ولی واقعا نمک نشناسن و بی وجود، خراب کردن انداختن تقصیر کارگر ایرانی. من از توسایت اوردم اصلا بهش نمیخورد افغان باشه و بعدش وسط کار فهمیدم افغان هست. نگو چرخه اقتصاد از کار می افته.

من ی دختر تنهام ک سرمایه ام همین خونه بود و مبلغی برای بنایی گذاشتم نمیشد از روز سوم ک فهمیدم افغانند بیزوتشون کنم کاش کرده بودم. ولی اطرافیان میگفتن بذار بیان کارشون رو بکنن. فریب خوردم من ک سپردمشون ب وجدان نداشتشون!

ولی واقعا بازن گیگم ب این نتیجه رسیدم ک افغان ها ذاتشون خرابه و کلا نسبت به همه ی دنیا کینه دارن

کاش ایران اخراجشون میکرد یا حداقل  سایتهای رسمی ساختمانی و عمرانی تاییدشون نمیکرد

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اکثر آگهی های دیوار‌رو‌چک کنید فروشنده و ‌سرایدار افغان میخوان از ماست که برماست

من نمیخواستم برعکس افتاد تو کاسه‌ام🥺😔

کلی هم خسارت زدن

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!
هر کشوری مهاجر داره دیگهاینام مهاجرنبنظرم اینا نباشن نیروی خدماتی کشورمون به صفر میرسهماشاالله ایران ...

نظرم رو بالا نوشتم منم مبگفتم  نژاد پرست نباشم ولی الان ب گه خوردن افتادم واقعا افغان ها ذاتشون بده. ما فرفی با کارگر ایرانی نذاشتیم براشون اگر ب کارگر ایرانی متری غذا دادیم ب افغانم دادیم ولی گند زدن به کل خونه.

من نمیگم بیاناتفاقا بمونن کشور خودشونولی این جوری هم حرص و جوش نمیکنم

خب ضربه نخوردی ازشون

چوان ایرانی عرضه کار کردن نداره. افغانی اخراج شه همه چی گرون میشه

نگو این حرف رو تا تجربه نکردی بخدا کارگر ایرانی با دست کار میکنه و اسیب نمیزنه ولی افغان اصلا دلش نمیسوزه من الان گیر افتادم یه عالم خسارت زدن، من ناخواسته و ندونسته اورنشون. درسته کارگر ایرانی خیلی چیزها بلد نیست ولی افغان ها هم زیاد تعریفی ندارن هموطن خودت رو نکوبون 

باید توی همه شهرا مثل تبریز باهاشون رفتار شه توی شهرهای آذربایجان افغانی نیست این یعنی میشه مردم خود ...

شهر ما پر افغانی و اصلانم قابل تشخیص نیستن ن لهجه و ن چهره‌شون

جوان ایرانی کار ساختمانی انجام میده؟ خیر. اینا اخراج شن ساخت مسکن میخوابه و ملک سه برابر گرونتر میشه ...

چرت نگو تا خودت تجربه نکردی!

اره جوون ایرانی هم کار انجام میده ولی جون و توان ی افغان رو نداره

چه بد

من کلا کاری نداشتم، ولی بخدا دیوانه‌ام کردن!

نمیدونم همه‌جا نیروهای کارشون اینطورین یا شانس منه

بعد میگن جوون ایرانی تنبله، برای من افغان زرنگ ب قولشون از جون ایرانی بدتر شد.