2777
2789
عنوان

یه پسره

| مشاهده متن کامل بحث + 329 بازدید | 34 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من که عمرا پیشنهاد بدم ولی میترسم ازم خوشش نیومده باشه نمیدونم شایدم هیچوقت ازم خوشش نمیومد شاید توه ...

عجب مکافاتی شد

پسر هستم. متولد ۱۳۸۱. اگر لیاقت داشته باشم یه دختر خوب وارد زندگیم میشه.

خب چرا هدفش چیه وقتی تو رابطه جدی و عاشقانه هست

هدفش ..... هست 

رابطه عاشقانه اش با اولیه رابطه.... با دومی

هدفش ..... هست رابطه عاشقانه اش با اولیه رابطه.... با دومی

یه پسری همسایه مونه و فامیل دور

از زنداییم پارسال شنیدم که دوسدختر داره دختره هم آشناست

اما امسال رفتارش مشکوک شده بیرون رفتنی منو میبینه خشک میشه و چنان خیره که مامانم یه بار با طعنه گفت این پسر تو رو که میبینه حواسش میپره کلا.یه بارم رفتم رو بالکن فک کرد تنهام اومد رو بالکن خودشون خیلی ضایع نگام میکرد قشنگ نخ داد ها من اینو مطمئنم...

بعد برام سواله اگه دوسدختر داره چرا میخواست به من بفهمونه بهم توجه داره

اگه امضامو میخونی مهربانترینم ممنون میشم برای شادی روح پدرم دعا کنی با قلب پاکت🖤🖤

عزیزم چه حس باحالی یاد جوونی خودم افتادم 

امیدوارم که به زودی یجوری باهات ارتباط بگیره 

تعلیقم کردین چون گفتم علت گرونی کیه یا چیه؟ بدرک ولی تویی که گزارش میزنی با یزید فرقی نداری چون اونم از دید خودش تو مسیر درست بود هم نماز میخوند هم اهل عبادت بود وضع مردمت رو ببینی ولی طرفدار عامل باشی از یزیدم بدتری
یه پسری همسایه مونه و فامیل دوراز زنداییم پارسال شنیدم که دوسدختر داره دختره هم آشناستاما امسال رفتا ...

دلیلش اون عضو بدن مرداست

فقط همین