amzz مدیر استارتر عضویت: 1403/05/07 تعداد پست: 308 عنوان زیست یازدهم 361 بازدید | 35 پست چطور بود؟ 1404/03/07 | 09:56 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
yeganehhhh_h عضویت: 1403/10/12 تعداد پست: 347 من دوازدهمم سوالاشون رو دیدم سخت بود واقعاچه وضعشه بخدانسبت به پارسال خیلیی سخت تر بود حتی میگفتن که در حدکنکور بوده
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 25359 4. 5تاصفحهسوالات کوتاه پاسخاندکی سخت 😐😐اندکی سخت؟چند میشی؟ اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 25359 چند میاری؟ تو چطور دادی؟ اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 25359 من دوازدهمم سوالاشون رو دیدم سخت بود واقعاچه وضعشه بخدانسبت به پارسال خیلیی سخت تر بود حتی میگفتن که ... 🤕ووووحشتناک بود اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
amzz مدیر استارتر عضویت: 1403/05/07 تعداد پست: 308 من دوازدهمم سوالاشون رو دیدم سخت بود واقعاچه وضعشه بخدانسبت به پارسال خیلیی سخت تر بود حتی میگفتن که ... برای تراز دهی باید سخت باشه.
لوبیا_فرفری عضویت: 1399/08/30 تعداد پست: 4575 داغون و به شدت سخت بود😐 •یه روزی میام و میگم که به هدفم رسیدم👩🏻⚕️💊
yeganehhhh_h عضویت: 1403/10/12 تعداد پست: 347 🤕ووووحشتناک بود عزیزمممم والا نمیدونم چی بگیم چیکار کنیم هر چقدر هم میخونیم اصلا هیچ جسمی و روحی خسته ایم و بدون نتیجه ولی خب میگفتن نمره ۱۶ به بالا نمره نمره خوبی حساب میشه
yeganehhhh_h عضویت: 1403/10/12 تعداد پست: 347 برای تراز دهی باید سخت باشه. نه دیگه در این حدطرف کل سالو خوندهچند روز کامل ۱۷_۱۸ساعت خونده تلاش کرده من نمیگم ۲۰ ولی ۱۹ هم نمیگیره دیگه این همه سخت واقعا عادلانه نیستآقا شاید اصلا ینفر فقط بخواد دیپلم بگیره و نمره واسش مهم نباشه خب چطوری قبول بشه همه درساشو میوفته که