2777
2789
عنوان

راجع به بخشیدن مهریه

| مشاهده متن کامل بحث + 775 بازدید | 94 پست
دمت گرم و عمر جفتتون طولانی و با عزت منم مهریه ام یک سکه استحق تنصیف و وصیت یک سوم ارث دارم

وقتی قانون ما افتضاحه و هزاران اشکال داره باید خودمون حواسمون باشه . اینجوری نه حق من ضایع میشه نه همسرم 

خیلی ظالمانه است که سهم همسر از دارایی شوهرش فقط یک هشتم باشه و بقیه اش رو اگر بچه داری بچه ببره اگر هم بچه نداشته باشن یک چهارم همسر میبره بقیه شو دولت میخوره 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من هر کسی دیدم خلاف نظر خانواده‌ش عمل کرده تو‌ازدواج بعدا پشیمون شده. دخترا احساسی هستن و‌فکر میکنن ...

دقیقا. بخدا اگه یه درصد شک میکردم که این مرد از مادرش خط میگیره. الان سر ازدواج خواهرشوهرم این چیزا روشن شده. میبینم چجوری داره به خواهرشوهرمم کار یاد میده که به خانواده پسره چیا بگه از طرف خودش. پدر مادر من اصلا اینجوری نبودن و نیستن‌. حالا باز عقلم رسید سه دونگ خونه به اسم خودم شد. حق طلاق و حضانت و این چیزارم گرفتم

من خودم حاظرم مهریه ام کم باشه ولی حق طلاق هم داشته باشم ..

اگه مرد زن رو بزنه و اسیب بدنی بده چطوری بری شکایت مگه راحته حتی اگه تنها باشی .. اگه در رو از پشت ببنده چی .. و پول هم نداشته باشی .. 

بنظرم حق طلاق یه حس امنیت میاره که اگه آزارتون داد فرار کنی .. من حرفهای خانم سادات قطبی رو خوندم ببین شوهرش سه بار زن میگیره و زن سوم از خ قطبی میخاد که شهادت بده که مرد دست بزن داره این یعنی اثبات عسروحجر برای ما زنا سخته شاهد از کجا بیاریم 

اونجا که مولانا میگه:  هرکس بد ما به خلق گوید ما چهره ز غم نمی خراشیم، ما خوبی او به خلق گوییم؛  تا هر دو‌ دروغ گفته باشیم

بابا اینستا رو ول کنید. همش برای ویو گرفتنه. کدوم احمقی اینکارو میکنه

منم موافقم باهاتون که اینستا خیلی نمایشی هست مطالبش. اما اینم در نظر بگیرید که همین مطالب تو‌پیجهای پرمخاطب، روی مخاطبهاشون تاثیر داره. من چون تو واقعیت دیدم کسی مهرش رو‌ بخشیده به شوهرش، بعد مرد راحت طلاقش داده و‌رفته سراغ اونی که زاپاس داشته از قبل، میگم مطرح کردنش در حد "موافقم" هم درست نیست. "تبلیغ" یه کار اشتباهه

ما حواسمون به منافع مرد هم باشه؟؟ اونا خودشون زیادی هوای خودشون رو‌دارن!! ما کلاه خودمون رو‌ بچسبیم. ...

ازدواج باید منطقی باشه

باید منافع هردو طرف درنظر گرفته بشه

الان شما بری بگی من هم مهریه خوب می‌خوام هم تمامی حق و حقوقم رو کمتر کسی پیدا میشه این شرایط رو بپذیره

حقم داره چون به نفعش نیست

من خودم حاظرم مهریه ام کم باشه ولی حق طلاق هم داشته باشم ..اگه مرد زن رو بزنه و اسیب بدنی بده چطوری ...

حق طلاق خوبه برای وقتی که گیر آدم ناجور بیفتیم. ولی اینم خوبه بهش فکر کنیم؛ آدمی که ناجوره و‌بعدا خودش رو نشون میده، احتمال اینکه اولش اونقدر باشعور باشه که حقوق قانونی بده چه قدره؟ 

دقیقا. بخدا اگه یه درصد شک میکردم که این مرد از مادرش خط میگیره. الان سر ازدواج خواهرشوهرم این چیزا ...

ابجی حواست باشه سه دونگ اگه طلاق بگیری به مرد برمیگرده چون جزو هدایاست و شما تغیری هم توش اگه ایجاد نکرده باشی برای مرده

برنامه اقای قاضی در موردش توضیح دادن..

اونجا که مولانا میگه:  هرکس بد ما به خلق گوید ما چهره ز غم نمی خراشیم، ما خوبی او به خلق گوییم؛  تا هر دو‌ دروغ گفته باشیم

خب اگه مردی به نام کسای دیگه بزنه چی؟حق تنصیف چی میشه

اون مردی که بخواد اموال بدست اومده بعد از ازدواج رو بزنه به نام آدم دیگه ای، همون موقع مشمول حق طلاق میشه

That's how it goes, Everybody knows

ازدواج باید منطقی باشهباید منافع هردو طرف درنظر گرفته بشهالان شما بری بگی من هم مهریه خوب می‌خوام هم ...

این درسته‌. مهریه کم و در کنارش حقوق قانونی. ولی بخشش خب اصلا برام قابل هضم نیست. 

مگه میتونن؟😐

بله متاسفانه چند وقت پیش یه خانمی فوت شده بود پدرش همه دارایی شوهره رو توقیف کرده بود تا مهریه دخترش رو بگیره بهش گفتم دلت برای نوه هات نمیسوزه داری بدبختشون میکنی گفت نه من حقمو میخوام

این درسته‌. مهریه کم و در کنارش حقوق قانونی. ولی بخشش خب اصلا برام قابل هضم نیست.

منم بخشش خوشم نمیاد البته بستگی به شرایط و موقعیت افرادم داره.به هرحال امیدوارم همه یه ازدواج عاقلانه داشته باشن