2821
2789
عنوان

قد و وزن

271 بازدید | 33 پست

سلام بچه ها

بیایید قد و وزنمون با حالت انداممون مثلا لاغر ، متوسط یا چاق بگیم مثلا من قدم ۱۵۵ وزنم ۴۶ لاغرم اصلا راضی نیستم

دوست دارم بیشتر بشه وزنم ولی نمیدونم چقدر

شما چی ؟ 

به نظرتون برای قد ۱۵۵ چه وزنی مناسبه ؟

کسی نیست قدش ۱۵۵ باشه و از وزنش راضیه ؟ 

من باختن رو بلد نیستم ، فرق بین باختن و ساختن یک کلمه است " خواستن " 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بنظرم ب نسبت قدت وزن مناسبی داری فک نکنم لاغر باشی

مثلا من قدم ۱۷۰ وزنم ۵۸ لاغر اندام حساب میشم 

به یاد فرزندان ایران و جانفدایان میهن، روحشان شاد و راهشان پر نور باد...18 و 19 دی را تا لحظه مرگ از یاد نخواهم برد

177قدمه

وزنم 60

لاغرم یعنی بخوامم ازیه حدی بیشتر نمیرم چاق نمیشم وراضبم هستم

کلام شد گلوله باران🖤به خون کشیده شد خیابان🥀ولی کلام آخر این شد که جان من فدای ایران❤️

بنظرم ب نسبت قدت وزن مناسبی داری فک نکنم لاغر باشیمثلا من قدم ۱۷۰ وزنم ۵۸ لاغر اندام حساب میشم

نه خیلی لاغرم

من باختن رو بلد نیستم ، فرق بین باختن و ساختن یک کلمه است " خواستن " 

من قدم ۱۶۵ وزن مناسبم چیه؟

من مثل خیلی از کاربرا نمیخوام درباره سن و زندگیم دروغ بگم و کاربری فیک داشته باشم☺💕 صادقانه میگم من زیر ۲۰ سالمه اگر میخواید بگید بچه ای جمع کن برو درستو بخون بهتره که باهم صحبت نکنیم که خدایی نکرده دلخوری پیش نیاد🙌❤اگر هم که نه منم جای دخترتون لطفا منو راهنمایی کنید که به راهنمایی شما بزرگترها محتاجم تو زندگیم

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز