2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شاهین و طناز گشنه یه کاری کردن جدا شه بیچاره

آره حاااالم بهم میخوره ازشون،طناز آویزون از روز دوم ماچوبوسه رو شروع کرد😑

۪ۧمِۭۚٚیٌٍِۚخٍٖۚۢوۣ۠ٛا۪ٝۧمۭۣٖۚٛۨتِۖ...ولی،نازکنی کنسلی...باهمه بخندی کنسلی...وقت نزاری کنسلی...سرد باشی کنسلی...دیرسین کنی کنسلی...اولویتت نباشم کنسلی...🧸🤌

همین دیگه بخاطر حذفش ناراحت شدم🥲آره دیگه بعد معروفیت خودشونو میبازن

احتمالاً فرشادتو قسمت ۴۰ برگرده :تو نسخه ترکیش کارگردان اولی حذفی رو برگردونده برا چالش بیشتر 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت
کاش طناز حذف شه واقعا خیلی رو مخه هیشکی ام باهاش حال نمیکنه جز سودا

آرهههه دقیقااا

۪ۧمِۭۚٚیٌٍِۚخٍٖۚۢوۣ۠ٛا۪ٝۧمۭۣٖۚٛۨتِۖ...ولی،نازکنی کنسلی...باهمه بخندی کنسلی...وقت نزاری کنسلی...سرد باشی کنسلی...دیرسین کنی کنسلی...اولویتت نباشم کنسلی...🧸🤌

احتمالاً فرشادتو قسمت ۴۰ برگرده :تو نسخه ترکیش کارگردان اولی حذفی رو برگردونده برا چالش بیشتر

آره دیدم،کاش برگرده واقعا مظلوم و بی حاشیه بود بچه،حتی ترانه هم اومد دیدی میگفت من ب نگار خیانت نمیکنم

اه اه دقیقن بعد با افتخار میگه من پسر باز بودم فلان بودم

آره آفرین دختره نچسبِ بچههه

آره دیدم،کاش برگرده واقعا مظلوم و بی حاشیه بود بچه،حتی ترانه هم اومد دیدی میگفت من ب نگار خیانت نمیک ...

کلا اینا همش سیاست‌ شونه دیدی امیر  حسین چقدر الکی گریه کرد ولی در حقیقت حریف قدر و حذف کرد که خودش به برد نزدیک بشه

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت
کلا اینا همش سیاست‌ شونه دیدی امیر حسین چقدر الکی گریه کرد ولی در حقیقت حریف قدر و حذف کرد که خودش ...

دقیقاااا،وای من چقد از اون امیرحسین بدم میومد دوس داشت همه دخترارو امتحان کنه و بین همه میانجی‌گری کنه و سروته حرفاشم مشخص نبود کلا ک داره چی میگه