2777
2789
عنوان

دکتر گفت بچه چهار ماهت باهوشه که شیر نمیخوره

| مشاهده متن کامل بحث + 5877 بازدید | 310 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

پوره سیب زمنی پوره هویج سوپ البته دکترش تا آزمایش نگیره نمیفهمه به لاکتوز حساسیت داره  باید ویزیت شه شاید هم زیاد فعالیت داشتی یا غذای تند خوردی طعم شیرت عوض شده

بهترین‌ بهانه‌ برای‌ شروع‌ روز‌جدید‌ من فرشته‌های‌ خوشکلم‌ هستن‌ وهمسر‌ مهربونم پسرای‌عزیزم‌ امیدوارم‌که‌زیرسایه‌ی‌ خداهمیشه‌ سالم‌وموفق‌باشد😍😍قلبت را نگاه دار….اگر هم روزی خواستی کسی را در آن جای دهی….سعی کن فقط یک نفر باشد و به او بگو که تو را….بیشتر از خود و کمتر از خدا دوست دارم
بدتر گیجم کرد

اسی شیر خشک هم میدی؟

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
منم دخترم رفلاکس شدید داره چهار ماهشه خودم صبحا بهش بسکوییت میدم با شیر خشک قاطیش میکنم ابکی شه سیب ...

واقعا؟

تو بچت با شیر خوردن مشکل نداره؟

من شیر نمیخوره 

وگرنه با بالا اوردنش کنار میام 

حرف دکترو گوش نمیدی اومدی اینجا با این سطح سواد مشورت بگیری؟ هر چی دکتر کفت همونو انجام بده

همه چی سواد نیست

گاهی تجربه ی یه مادر میارزه به هزار تا سواد

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
بنظرت یهو میتونم از کدو و موز و سیب زمینی شروع کنمخیلی گیج شدم اخه برنج اصل کاره

برنج برا رفلاکس بده من دادم پسرم بدتر شد اون دکتر حالیشه که گفنه برنج نده از همیه پوره شروغ کن تست بگیر بده از مقدار کم شروع کن

بنظرت یهو میتونم از کدو و موز و سیب زمینی شروع کنمخیلی گیج شدم اخه برنج اصل کاره

موز نه تا هشت ماهگی نباید بخوره سنگینه

بهترین‌ بهانه‌ برای‌ شروع‌ روز‌جدید‌ من فرشته‌های‌ خوشکلم‌ هستن‌ وهمسر‌ مهربونم پسرای‌عزیزم‌ امیدوارم‌که‌زیرسایه‌ی‌ خداهمیشه‌ سالم‌وموفق‌باشد😍😍قلبت را نگاه دار….اگر هم روزی خواستی کسی را در آن جای دهی….سعی کن فقط یک نفر باشد و به او بگو که تو را….بیشتر از خود و کمتر از خدا دوست دارم
لازم باشه از ۴ ماهگی غذا شروع میشبرا منم همین اتفاق افتادخواهرمم ک اختلاف سنیمون زیادهدقیق همینطوری ...

خب همین بلا سر خودمم اوردن

من ۱کیلو بدنیا اومدم هشت ماهگی 

واسه همین زود غذاخورم کردن و بنظرم تموم معده دردم واسه همینه

بـه گـذشته بر میـگـردم به سـراغ خـاطـراتم....

منم دخترم رفلاکس شدید داره چهار ماهشه خودم صبحا بهش بسکوییت میدم با شیر خشک قاطیش میکنم ابکی شه سیب ...

بیسکوییت و سرلاک وحشتناکن برای رفلاکس. اصلا نده

نیازمند دعای خیرتان هستم، شفای خواهرم و تمام بیماران انشالله