2777
2789
عنوان

حقوق معلمی

| مشاهده متن کامل بحث + 322 بازدید | 30 پست
معلمی نیاز به عشق داره، متاسفانه پول توش نیست من معلم غیرانتفاعی ام پول گوشی م با کل حقوق یکسالم تقر ...

با همین معلمی عشق میخواد گول میزنن معلم بیچاره رو. مثلا معلمی عشق میخواد اما پزشکی نمی‌خواد؟ معلمی یابد عاشق کارت باشی فلان مدیر پشت میز نباید عاشق کارت باشی؟ باید گند بزنی به مملکت؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

معلمی رو فقط با عشق و علاقه میشه ادامه داد

کلا هر کاری حقوقش کم باشه 

نمیدانم چرا تحمل جمعیت را ندارم...تحمل زندگی فامیلی را ندارم...من آنقدر به تنهایی خود عادت کرده ام که در هر حالت دیگری خودم را بلافاصله تحت فشار و مظلوم حس میکنم..تا دور هستم دلم میخواهد نزدیک باشم و نزدیک که میشوم میبینم که اصلا استعدادش را ندارم...!

با همین معلمی عشق میخواد گول میزنن معلم بیچاره رو. مثلا معلمی عشق میخواد اما پزشکی نمی‌خواد؟ معلمی ی ...

پزشک هم تا سالهای زیاد درآمد نداره

بعدشم دردسر های خودش رو داره

کلا هیچ شغلی با شغل دیگ قابل مقایسه نیست

نمیدانم چرا تحمل جمعیت را ندارم...تحمل زندگی فامیلی را ندارم...من آنقدر به تنهایی خود عادت کرده ام که در هر حالت دیگری خودم را بلافاصله تحت فشار و مظلوم حس میکنم..تا دور هستم دلم میخواهد نزدیک باشم و نزدیک که میشوم میبینم که اصلا استعدادش را ندارم...!

من نمی‌دونم شما کی هستی به اسامی کاربری توجهی ندارم معمولا. ولی جمله‌ها رو توجه میکنم و متناسبش جواب ...

خوب الان کجای حرف من بد بود گفتم خداروشکر که ی دونه حقوق معلمی ندارید دوتا دارید قابل تحمل تره اگه ی دونه داشتین که تو فقر بودین 

منی که عمیقا از ته ته ته ته ته دلم از خدا میخام که معلم شم🥲🤍🤍🤍

چون شغل توی مملکت نیست و با کنکور معلم جذب میکنن‌ همه دندون تیز میکنن‌ برای معلمی. با خودشون میگن از هیچی بهتره. این روش جذب یه معضل اساسی هست که چند ساله مد شده.‌ قبلا مثلا سی سال پیش باید استخدامی میدادی معلم می‌شدی. البته به جز پارتی دارها

بابام اینا میگن شاگردامون بیشترشون به خاطر همین معلمی که با کنکور جذب میکنن‌ اومدن رشته انسانی و تجربی و ریاضی کم شده دیگه

خوب الان کجای حرف من بد بود گفتم خداروشکر که ی دونه حقوق معلمی ندارید دوتا دارید قابل تحمل تره اگه ی ...

ما هیچ وقت مشکل چندانی نداشتیم چون من فقط یکی بودم. اولشم نوشتم مسئله خودمون نیستیم و خودمونو نمیگم

پدر شوهر من بازنشسته هست ۲۷ میگره معلما اغلب چون تابستون ها هم تعطیل هستن دو شغل دارن و خدایی ساعت ک ...

کارمندها هم هر روز و هر ساعت از زیر کار درمیرن. جمع ساعتهای سرقتی شون از کار رو جمع بزنی می بینی یه چیزیه به ساعت کاری معلمان بدهکارن. این از این

دوما معلم همون نه ماه سالم که می‌ره مدرسه از ساعت هفت تا دو حتی یک لحظه وقت نداره پاشو دراز کنه کارمندها پشت میز ارباب رجوع رو ساعتها نگه میدارن میزنن از اداره بیرون یا مستراحن می رینن یا تلفن شخصی میزنن یا پشت موبایلن توی فضای مجازی. 

بعدشم جهت اطلاع تون یک ماه اول تابستون معلم درگیر تصحیح اوراق و وارد کردن نمره و طراحی سواله. دو ماه آخرشم با دوره های ضمن خدمت و تقسیم بندی و کوفت و زهرمار وقت نمی‌دن بهشون سر بخارونن

این اراجیف رو واسه کسی بگید که ندونه معلمی چه خبره

من سالها بچه خونواده ای هستم که همه شون معلمن

چه ربطی داره این به اون. خب اونا هم باید ناراحت باشن و بگن ناراحت هستنمثل اینه من بگم برق قطعه بگی خ ...

معلما نسبت به زحمتی که میکشن 

حقوق شون زیادم هست 

کارشون نیمه وقته

اینم از تربیت بچه ی دوتا معلمه 

خیلی بی شخصیتی 

خدا پدر مادرت رو دید 

یه دونه بچه بیشتر بهشون نداد 

با این وضع تربیت کردن شون 

دیگه ریپلای نکن 

ریپلای کنی نمی خونم ضایع میشی 

کاشت‌ِناخن‌های‌ِمصنوعی‌ ،نشانه‌زیبایی‌ و جمال  ‌نیستند...بلکه ‌آنها از عدم طهارت‌ وعدم‌نظافتِ‌ صاحبشان‌خبرمی‌دهند🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸حجاب، به معنای احترام به خود است ، حجاب پوشش انسانیت و برهنگی نماد حیوانات است ،حجاب موجب عزت و احترام بیشتر به زن در جامعه می شود 

معلما نسبت به زحمتی که میکشن حقوق شون زیادم هست کارشون نیمه وقتهاینم از تربیت بچه ی دوتا معلمه خیلی ...

یه نگاهی به پست های خودت بنداز دستت بیاد تربیتت چجوریه

من برای شما ننوشتم الان. در واقع جوابت رو دادم که ملت تربیتت رو بسنجن تویی که از تربیت دم میزنی

بعدشم خدا رو شکر مثل شما کم عقل نیستم. از چیزی حرف میزنم که حقیقته نه اینکه بیام حقیقتی رو که می بینم سرپوش روش بذارم با ایده ی شکر خدا کن

این شکر خدا کن و حرف نزن اصلا خوراک امثال شماست. تهشم آدمی رو که حرف حق می زنه به بی تربیتی محکوم می کنید. اگر حرف زدن از ناعدالتی بی تربیتی هست من شکرگذار خدا هستم که بابام اینا بی تربیت بارم آوردن