2821
2789
۹۵ درصد موهام کامل وبرای همیشه از بین رفت باقیشم مطمئنم با چند جلسه دیگه حل میشه برو پشیمون نمیشی

اینا تا اخر عمر دیگه در نمیان؟؟ 

بعد مثلا ۱۲ جلسه نباید تا اخر دوماهی یبار رفت؟ 

🌸کاربری دست دو خواهره🌸هردو والیبالیست🏐😍 اصالتا اصفهانی🥰اذر ماهی و تیر ماهی😊

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نه خب جلسات شارژ تموم بشه دیگه بیشترش برنمی‌گردهحداقل ۸۰ درصدش در نمیاد اونایی هم ک درمیان دیگه مثل ...

من ۱۲ جلسه رفتم قسمت لابیا ها مثل قبل درمیاد اون قسمت مثلثی هم در میاد نه به اون شدت ولی خب در میاد دیگه 

عیسی دَمی کجاست که احیا ما کند..⁉️

من ۱۲ جلسه رفتم قسمت لابیا ها مثل قبل درمیاد اون قسمت مثلثی هم در میاد نه به اون شدت ولی خب در میاد ...

با چه دستگاهی؟

کندلا برید ایهاالناس.فقط با این دستگاه جواب میگیرید

بهار که بیاید در این سرزمین گلستانی خواهد شکفت؛ما هزاران گل پر پر در این خاک کاشته ایم...🖤🥀

اینا تا اخر عمر دیگه در نمیان؟؟ بعد مثلا ۱۲ جلسه نباید تا اخر دوماهی یبار رفت؟

هیچ راه قطعی برا از بین بردن موهای زائد وجود نداره... لیزر هم باردار بشی همش برمی‌گرده 

من ۱۲ جلسه رفتم قسمت لابیا ها مثل قبل درمیاد اون قسمت مثلثی هم در میاد نه به اون شدت ولی خب در میاد ...

شاید دستگاه مناسبی نرفتی

یه موضوع هم هست که بستگی ب اپراتور داره شات و تنظیمات دستگاه رو درست انجام بده 

درخواست دوستی هیچ نری پذیرفته نمیشه. کسیکه تو سایت بانوان عضو میشه و به خانمها درخواست دوستی میده پشم شوهر ما هم نیست

دستگاه شاتی برین فقط

اونا که ژل میزنن و رولی هستن افتضاحه بعداً کل موهاتون برمیگرده

من شاتی رفتم، تیتانیوم پلاس ۲۰۲۴ با طول موج الکساندرایت خنک کننده داشت پوستم نسوخت درد هم احساس نکردم

٪۹۰ موهام از بین رفت چون ناحیه بیکینی مرطوبه معمولاً جوابدهی ۱۰۰٪ نداره 

شاید دستگاه مناسبی نرفتییه موضوع هم هست که بستگی ب اپراتور داره شات و تنظیمات دستگاه رو درست انجام ب ...

کندلا بود اپراتورش هم با دقت و خوب لیزر می‌کرد اما در میاد بازم البته من نزدیک یه سالی هست کلا ول کردم خسته شدم از قمبل کردن ببخشید برا لیزر کردن اون پایینا لبه های داخلی رو می‌گرفت تو دستش حالم بهم میخورد 

آفرین 😂 👏🏻 ول کنی مال خیلیا برمیگرده واسه پول گرفتنه دیگه یه چیزی هم مد کردن به نام لابیا پلاستی ...

لابیاپلاستی ی گوشت اضافه ایه ک از ی نواحی برمیدارن و بعیذ مبدونم عوارض ذاشته باشه با عصب هاش کاری ندرن ک حست از بین برع من خودمم خیلی دلم میخاذ برم ولی از دوره ی نقاهتش میترسم و اینکه میگن تنها نمیشه رف..

منتطرم ازدواج کنم تا بلکه آقایی در آینده ی ن چندان دور اجازه بده😂✋🏽

-در‌کنج‌میفهمیم‌عیار‌خویش‌را✨