2777
2789

سلام عزیزان من یه نیم ساعتی وقت دارم الان. در زمینه روابط یا تحصیل یا بچه ها اگر سوالی داشتید شاید بتونم کمک کنم.
ولی یه شرط بزرگ دارم. فقط سوال کسی رو جواب می دم که سوالش کلی نباشه! قشنگ توضیح بده. دست کم 5 یا 6 خط ابعاد اون قضیه رو بگه. چون سوال کلی یه جواب کلی و به درد نخور داره. هم وقت شما تلف می شه و هم من. 

https://www.sharghdaily.com/fa/tiny/news-1067685

برای مهاجرت بچه ها

از الان که 9 سالشه چه کارهایی باید انجام داد

پسر هست

مامان 💖مهدی و لیانا💖                                                                                                                                                                                              کاربری سال 97 امو تعلیق کردند😕مامان_مهدی_جونم

سلام من روده تحریک پذیر دارم همش نفخ دایم تو دستشویی م الان میخوام برم سرکار به خاطر این مشکل نمیتونم حتی حاضرم خودکشی کنم ولی سر کار نرم باید چیکار کنم چطور با این قضیه کنار بیام که ابرو مهم نباشه واسم ؟هر کار میکنم نمیشه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممنون از تاپیک مفیدتون💞

احساس میکنم توی خط زمان زندگیم گم شدم 

راستش همیشه از بچگی تحسین میشدم به خاطر اینکه از نظر بقیه باهوش بودم و اهل مطالعه بودم و معمولا در لحظه تصمیمات خوبی میگرفتم ولی از یه جایی به بعد انگار توی  همون کاراکتر بچه خوب موندم 

نمیتونم جلوتر برم نه درس نه کار نه چیزی برعکس همه همسن و سالام 

بیا تا قدر یکدیگر بدانیم که تا ناگه ز یکدیگر نمانیم 🥲
برای مهاجرت بچه هااز الان که 9 سالشه چه کارهایی باید انجام دادپسر هست

سلام عزیزم. اول اینکه لازم نیست خیلی زودتر به بچه در مورد مهاجرت بگید. بچه ها استرس می گیرند. همون حدود یکی دو ماه مونده به رفتن براش کافی هست. بعد هم خب زبان مقصد رو باهاش کار کنید. کارتون ببینه و یا کلاس بره به اون زبان این مهم ترین آمادگی هست.
توی کشور جدید بهتره اجازه بدید بچه در یک مقطع پایین تر شروع کنه. باز هم با مشاورهای اونجا می تونید مشورت کنید. ولی معمولا این روش به بچه ها آرامش روانی می ده که از نظر درس مشکلی ندارند و می تونند سریع روی زبان و روابط دوستی وقت بگذارند و براشون مشکلی پیش نیاد. کاری که از اینجا بخواهید برای آمادگی بکنید غیر از زبان چیز خاصی نیست. اونجا هم سعی کنید دوستانشو به خونتون دعوت کنید برای بازی یا عصرونه. خیلی بهش کمک می کنه که روابط بسازه و اینا برای بچه ای تو سن پسر شما حیاتی تر از درسش هست. 

سلام من روده تحریک پذیر دارم همش نفخ دایم تو دستشویی م الان میخوام برم سرکار به خاطر این مشکل نمیتون ...

ببخشید من موارد پزشکی منظورم نبود. توی این زمینه ها تخصص ندارم. 

ممنون از تاپیک مفیدتون💞احساس میکنم توی خط زمان زندگیم گم شدم راستش همیشه از بچگی تحسین میشدم به خاط ...

شما الان چند سالته؟ توی چه مقطعی از زندگی هست؟ دانشجویی؟ چی هستی؟ والدین سخت گیر و کمال گرا نداشتی؟ استرسی هستی؟

شما الان چند سالته؟ توی چه مقطعی از زندگی هست؟ دانشجویی؟ چی هستی؟ والدین سخت گیر و کمال گرا نداشتی؟ ...

۲۲ سالمه و پشت کنکوری هستم فعلا 

راستش اختلاف زیادی با والدینم داشتم با پدرم ۶۰ سال و مادرم ۴۳ سال

خیلی سختگیر و کمال‌گرا بودن و همیشه  استرسش‌ رو داشتم که چطور به ارزش های اونا آسیبی نزنم اما برای درس و کار آدم استرسی نبودم فقط بیش از نگران رفتارم بودم که از به دنیا آوردن من پشیمون نباشن و روزهای آخر عمر راحت باشن

بیا تا قدر یکدیگر بدانیم که تا ناگه ز یکدیگر نمانیم 🥲
سلام عزیزم. اول اینکه لازم نیست خیلی زودتر به بچه در مورد مهاجرت بگید. بچه ها استرس می گیرند. همون ح ...

ممنون

به فوتبال علاقه داره چندسالی فوتبال سالنی میرفت امروز تو یه آکادمی فوتبال شهرمون اصفهان ثبتنامش کردیم که جدی تر ادامه بده.چون علاقه داره و امیدواریم آینده ی فوتبالی خوبی داشته باشه

درسش خداروشکر خیلی خوبه همه ی نمراتش امروز کارنامشو گرفتیم

زبان رو دارم تحقیق میکنم کدوم موسسه بره و از الان استارتشو بزنه و ادامه بده و بتونه تا موقع کنکور مدرک تافل یا آیلتسشو بگیره هم برای کنکورش خوبه هم بعدا اگر قصدش مهاجرت باشه

برای همین پرسیدم ازتون که ببینم کاری خاص دیگه ای باید انجام بدم یا نه

مامان 💖مهدی و لیانا💖                                                                                                                                                                                              کاربری سال 97 امو تعلیق کردند😕مامان_مهدی_جونم
سلام من روده تحریک پذیر دارم همش نفخ دایم تو دستشویی م الان میخوام برم سرکار به خاطر این مشکل نمیتون ...

عزیزم دو مدل مشکل روده ای هست

IBS سندروم روده ی تحریک پذیر که بیشتر عصبی هست

و

IBD التهاب روده و کولیت اولوسترا که کولون هم یه بخشیشه

و داروهای خودشو داره هر کدوم

اون کولیت روده که دومی باشه بیشتر داروش مزالازین هست.درمان قطعی توی دنیا فعلا نداره و فقط باید با دارو کنترلش کرد تا توی فاز خاموشش بدونه و شاید نیاز باشه چندسال یکبار کولونوسکوپی انجام بدید که یموقع پولیپ داخل روده تون تشکیل نشه

این بیماری جزو بیماریهای خاص هست که بیمه هم تحت پوشش قرار داده و توی نسخه خیلی تخفیف میخوره

غذاهایی هم که باعث بدتر شدن حالتون میشه رو یا نباید مصرف کنید یا کم مصرف کنید

بعضیها یبوست پیدا میکنند بعضی ها اسهال میشند با این بیماری

۲۲ سالمه و پشت کنکوری هستم فعلا راستش اختلاف زیادی با والدینم داشتم با پدرم ۶۰ سال و مادرم ۴۳ سالخیل ...

ببین من حدس زدم که احتمالا والدین کمال گرا داشتی. این معمولا همین حالت رو که گفتی ایجاد می کنه و خب خودت هم زمینه ی استرس و کمال گرایی رو به صورت ژنتیکی پیدا می کنی. الانم استرس و کمال گرایی زیاد شده طوری که فلجت کرده. و نمی تونی کارهایی رو انجام بدی.
من بهت پیشنهاد می کنم دو تا کار انجام بدی. اول برو روانپزشک همه حالت ها رو توضیح بده. شاید یک داروی ضد اضطراب تجویز کنه برات.
و در کنارش حتما باید بری مشاوره. با کمک مشاوره (که کار طولانی مدت هم هست) می تونی توی کودکیت بری و اون احساس نیاز و فشاری که برای راضی کردن پدر و مادر داری رو از روی خودت برداری.
کتاب موهبت کامل نبودن از برنه براون رو پیشنهاد می کنم بخونی. 

عزیزم دو مدل مشکل روده ای هستIBS سندروم روده ی تحریک پذیر که بیشتر عصبی هستوIBD التهاب روده و کولیت ...

من مشکلم سرکار رفتنه نمیتونم برم اما مجبورم تو برزخ گیر کردم نمی‌دونم باید چیکار کنم 

ممنونبه فوتبال علاقه داره چندسالی فوتبال سالنی میرفت امروز تو یه آکادمی فوتبال شهرمون اصفهان ثبتنامش ...

من فکر کردم سن کم می خواهید مهاجرت کنید. اگر برنامه تون برای بعد از 18 سالگی هست که فقط تمرکز رو بگذارید روی سلامت روانی بچه. همین فوتبال عالیه. زبان کشور مقصد اگر مشخص نیست که روی انگلیسیش سرماهی گذاری کنید. بدون تمرکز روی مدرک! اینکه بتونه حرف بزنه و فیلم و کارتون به زبان اصلی ببینه. اینا خیلی بهش انگیزه می ده. و به صورت طبیعی یاد می گیره.

بچه ی سالم و با اعتماد به نفس بار بیارید. بزرگ ترین سرمایه براش هست! کار خاصی نمی خواد انجام بدید.

من مشکلم سرکار رفتنه نمیتونم برم اما مجبورم تو برزخ گیر کردم نمی‌دونم باید چیکار کنم

دارو مگه مصرف نمیکنید؟

غذاهای نفاخ هم کمتر مصرف کنید