2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

طالبان مگه همون افغانسنان نیست

لابد عین این بلاگرای الدنگ که مهاجرت میکنن خارج یه شوهر بیکار آس پاس پیدا میکنن میارن میذارنش جلو دوربین عین حیوون خونگی بهش غذا میدن فیلم میگیرن میذارن اینستا میخوای درآمد کسب کنی

چون عاشق رسم ورسوم های هندی هام🤣😐😂نمیدونم چرا علاقه ام نسبت به کشورهندزیاده علاقست دیگهولی خیلیا ...

وای من فیلملشون فقط دوست دارم. مگرنه یه چیزایی میبینم ازشون چندشم میشه... یکیش گاو پرست بودن بعضیاشون...

یا همون مقدس بودنه رودخان ی گنگشون.. جسدای سوخته رو هم میندازن توش بعد از همون اب میخورن...

یه قبیله دیگه هم هست مرده خارن...

ولمون کن 

بستگی داره قرار باشه کجا زندگی کنیم 

اصلا مسئله نژاد پرستی و توهین و اینجور چیزا نیست ولی فکر میکنم تفاوت فرهنگی و شوک فرهنگی ممکنه زندگی رو خراب کنه مگر اینکه هر دو توی یه کشور یا جایی باشیم که با فرهنگ ها کنار بیایم 

مثلا اگر من برم هندوستان شاید ایشون لازم ندونه که خودش رو با من هماهنگ کنه و فقط من باشم که همش درگیر تفاوت فرهنگی و تغییر دادن خودمم 

ولی اگر هر دو توی یه کشور سوم باشیم شاید راحت‌تر با این موضوع کنار بیایم که تفاوت هایی داریم 

بیا تا قدر یکدیگر بدانیم که تا ناگه ز یکدیگر نمانیم 🥲
لابد عین این بلاگرای الدنگ که مهاجرت میکنن خارج یه شوهر بیکار آس پاس پیدا میکنن میارن میذارنش جلو دو ...

ببخشید منظورت طالبانه؟

من اطلاعات زیادی از افغانستان ندارم.  از نزدیکم ندیدمشون 

خفـ بابـ

وای من فیلملشون فقط دوست دارم. مگرنه یه چیزایی میبینم ازشون چندشم میشه... یکیش گاو پرست بودن بعضیاشو ...

هندیه کشوریه با کلللی آداب ورسوم گاو ونمیپرستن مقدس میدونن، و هرقومش حتی ممکنه هر خانواده آداب ورسومش با اون یکی فرق کنه مثلا اینکه یکیشون اینطوریه دلیل نمیشه همه شون باشن اینارو ازهوش مصنوعی پرسیدما🤣چندروز داشتم تحقیق میکردم حتی اینجا هم تاپیک زدم

❤️‍🔥دختربختیاری❤️‍🔥من مطمئنم خدا برام بدنمیچینه🌱✨الان نه ولی یه روزی به یه جایی میرسم که همتون بشناسینم:) قدکشیده لای به لای رنج وغم؛ ❤دیوانه ی شاهِ خراسان♥

نه چون شوهرم نمیزاره

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........