2777
2789
عنوان

برای رضای خدا راهنماییم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 230 بازدید | 38 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم چیز سختی نیست

به خاطر کسی خودت و خانواده ات رو تو زحمت ننداز.

علی رغم میل باطنیت کاری رو انجام نده

قدرت نه گفتن داشته باش

با هرکی مثل خودش رفتار کن

و در آخر اینکه از همه مهمتر اینه که خودت رو دوست داشته باشی و برای خودت ارزش قائل باشی.من حتی زمانی که خیلی ساده بودم عاشق خودم بودم،عاشق مهربونی و ذاتم بودم درواقع.سادگی بد نیست،اتفاقا سیاست بد داشتن و سوءاستفاده از دیگران بده

❤️مامان طلا و آلا❤️.کی بزرگ‌شدم که بعدش مامان شدم‌اصلا😕
آره کمه

اینجور که معلومه بیشتر عزت نفس و اعتماد به نفست مشکل اصلیته.

اینجا هرکی یه ویژگی بد رو بگه،میگی آره.

مگه میشه عزیزم؟

خودت رو دوست داشته باش،تن تو ،ذهن تو،روحت،به جز تو کیو داره؟ اینا هدیه های خدا به تو اند،شکرگزار باش.

کم و زیاد خودت رو بپذیر و خودت رو همونجور که هستی دوست داشته باش.باور کن آدم ساده و خوش قلب دوست داشتنی و عزیزه. فقط کاری کن دیگران نتونند از این سادگی سوءاستفاده کنند،همین

❤️مامان طلا و آلا❤️.کی بزرگ‌شدم که بعدش مامان شدم‌اصلا😕
من بار ها تاپیک هاتون دیدم عزیز دل یه روز نمیشه عوض شد من خودم درگیر اصلاح عادت عام هستم خدا شاهده ب ...

عزیزم منم میدونم یه روزه نمیشه تغیییر کرد ولی ناامیدم و میگم کسی که ساده ست تا آخر عمر ساده می مونه. اطرافیانم هم گرگ و زرنگ از شانسم من فقط اینجوریم و رو بچه هام هم اثر گذاشتم. می خوام ببینم کسی بوده قبلا ساده بوده باشه الان زرنگ شده 

شما چطوری دارید عاداتتون رو تغییر میدید؟

حرف خونه خودتو به کسی نگو،راز زندگیت وتو دلت نگه دار،بیشتر شنونده باش،کسی که خیلی حرف بزنه همه چیززن ...

تقریبا اینجوریم و رازهای زندگیمو لو نمیدم. ولی بلد نیستم درست حسابی با دیگران ارتباط بگیرم و ریزبین نیستم

نه عزیزماتفاقا شغل و درآمد دارم. منظورم اینه در همه حال زیاد از حد خوبم

خب خدا شکر ،رفت آمد انتخاب ها پس دقت کنین بازرسی رفت آمد نکنین

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

عزیزم منم میدونم یه روزه نمیشه تغیییر کرد ولی ناامیدم و میگم کسی که ساده ست تا آخر عمر ساده می مونه. ...

اره بود خاله خودم ساده بود بچه هاش انقدر بهش گفتن گفتن الان یکم با سیاست تر شده من واسه عادت هام مشاوره رفتم ، کتاب خوندم و ویدیو دیدم از چک لیست استفاده کردم

عزیزم چیز سختی نیستبه خاطر کسی خودت و خانواده ات رو تو زحمت ننداز.علی رغم میل باطنیت کاری رو انجام ن ...

متشکر عزیزم 

خیلی سختش کردم و زندگیم تعطیل شده از خودم متنفرم متاسفانه

اینجور که معلومه بیشتر عزت نفس و اعتماد به نفست مشکل اصلیته.اینجا هرکی یه ویژگی بد رو بگه،میگی آره.م ...

اعماد به نفسم که منفیه

چطوری نزارم از سادگیم سواستفاده کنن؟

2790
2778
2791
2779
2792