2777
2789
عنوان

گل و گیاه🫴🏻🌸💗

| مشاهده متن کامل بحث + 1144 بازدید | 117 پست

چرا تو تاپیکهای بقیه پاچه گیری و جنجال درست میکنی!!!ناراحتی اعصاب و روان داری برو خودتو درمان کن!

فقط ادا دراوردن مهم نیستا مهم اینه ادم واقعا شعور و ادب و اخلاق داشته باشه! ۱۸ سالته مثلا متاهل هم زدی هستی قبل بچه دار شدن یکم ادب دار شو

اینه که دهنتو وا کنی حرف بزنی مطمین باش مجازی شاید کسی جوابتو درخور نده ولی واقعیت میزنن تو دهنت که دهنت پر خون بشه! الانم اصلا زور نزن هرچی بنویسی باز نمیکنم که بخوام جوابم بدم   چون حوصله ادمهای بی ادب رو ندارم که خودمو در حدشون پایین بیارم 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

سلام عزیزم من ده روز به پتوس هم آب ندادم متاسفانه یادم رفته بود،،، و وقتی رفتم سراغش رفتم برگ هاش نازک و بی حال شده بود 

ایا راه حلی دارید که دوباره شاداب بشود ؟

آنها میتوانند تمام گل ها را بچینند ،اما نمیتوانند نزدیک شدن بهار را متوقف کنند ،ایرانم تسلیت 🖤 ۱۸و۱۹دی ۱۴۰۴

چه عکاسی جذابی، ایولا🫶🏻😍🤍

ممنون عزیزم🎀

من خیلی عکس گرفتن رو دوست دارم 

میخواستم بفرستم عکس اینترنتم ضعیف بود نیومدند.

"قوی ترین دارو همین قرص بودن دلمون به خداست🙂💙"  آگاه باشید که تنها با یاد خدا دلها آرام میگیرند"💙به آسمان خیره شده ام و منتظر معجزه ام 🙂.خدایا به من هم فرزندی سالم و صالح عطا کن الهی آمین😊🌸."خدایا من زمزمه میکنم نامت را و تو آرام کن قلبم را💙🌸"

چرا تو تاپیکهای بقیه پاچه گیری و جنجال درست میکنی!!!ناراحتی اعصاب و روان داری برو خودتو درمان کن!فقط ...

اخیییی ای جان اکانت دوم ات هست نه با اون اکانت تعلیق شدی ؟😂

پول یک مرد ؛ هیچ وقت یک زن مستقل را هیجان زده نخواهد کرد ...🫶🏻✨من یه دخترم اما بیا مردونگی بهت یاد بدم✌🏻

@miss_zhina‍ تاپیک شما قفل بود اومدن تو تاپیک من 😂 میبینی چقدر بدبختن؟

اره عشقم نی نی یار تگ کرده بودم بخاطر توهین هاش نی نی یار فکر کنم تعلیق اش کرده با اکانت دوم اش اومده😂اخه چی بهشون میرسه انقدر پیگیرن:/

پول یک مرد ؛ هیچ وقت یک زن مستقل را هیجان زده نخواهد کرد ...🫶🏻✨من یه دخترم اما بیا مردونگی بهت یاد بدم✌🏻

😃😃😃😃تو برو ذوق کیک داغون جاریت رو بکن که تازه برای شوهرش پخته!اگه برای تو پخته بود که ذوق مرگ می ...

بابا چته جمع کن برو بیرون بدبخت عقده ای ندید بدید کی با تو بود خودت دنبال جنجالی چیشد تو به خودت و چرندیات باور نداری مجدد اومدی تاپیک من ، حسود جان برو بیرون تاسف برای دل سیاهت چشم خوشی بقیه رو ندارب

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز