2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دقیقا اصلا افتضاح بود دیگه امیدی ندارم احساس میکنم تلاشم بیهوده اس یه حسی بهم میگه هر کاری کردی تا ا ...

چقد منی توو 

دلم گرفته

دانشگاه علوم پزشکی مشهدد " منتظرم باش " مهر ماه دانشجوی تو خواهم بود " در رشته داروسازی "        تو قند روز های تلخ منیی " تو امید زندگی منی " تو با بودنت به زندگی من امید دادی " تو شدی قلب و تنو روحم " تو شدی تمام وجودم " من از خدا عشقو خواستم تورو به من داد "  فقط یکبار یه نفر میاد تو‌ زندگیمون که با نفس هاش،با نگاش،با حرفاش،با وجودش،با بودنش از این دنیا یه بهشتی واست میسازه که دیگه بدون اون بهشت واقعی رو هم نمیخوای تو اومدی تو زندگیم.تا من مزه خوشبختی رو بچشم اومدی تا دلیل آرامش و لبخند من باشی اومدی تا زندگی کنم تو اومدی... تا بشی آرامش روح و جسم من منی که با تو دنیا واسش قشنگتره تو اومدی... تا صدات بشه مسکن همه دردام دستات بشه همه زندگیم بغلت بشه پناهگاه من خیییلییی خوشحالم که دارمت و خییییلییی دوست دارم و بخاطر اینکه اینقد خوبی...برای داشتنت فقط باید هر لحظه خداروشکر کرد❤️  بمون برام قلب من زندگی من عمر من 🥹💋ermia❤️🐣 

من اصلا هنگ کرده بود ریدینگ هارو اصلا نفهمیدم چجوری نوشتم دوتا سوال از یه پاراگرافو که وقت نشد بنویسم همه میگن سخت بود ولی یسری ها تو سایت فاز استاد برداشتن میگن راحت بود معلوم نیس با چه چرت و پرت هایی پاسخ نامه رو پر کردن الان بهشون بگی مجهول چیه میگن هاااا

من همون خردادی ریزه میزه ومهربون هستم که کاربری قبلیم از دس رف😑این کاربریه جدیده همه فک میکنن دختر آرومیم اما نمیدونن چه آتیش پاره ای هستم😂😝سعی نکن یه حرفو دوبار تکرار کنی چون من لج میکنم دیگ اصلا انجام نمیدم😂مغرور و لجباز هم هستم و البته مودی🥰😂حس ششمم کمی قویه😁
چقد منی توو دلم گرفته

اهم 💔

اصلا یه جوری دلم گرفته اس که قید همه چی رو زدم 

فکر کن برای این ۴ تا امتحان نه خواب نه خوراک تازه فشار خانواده ولی انگار یکی هست که نمیخواد و نمیزاره  

چه چیز زندگی را جبران می‌کند به جز رویا ؟                                                                                                                           جوان ز حادثه ای پیر می شود گاهی   

اهم 💔اصلا یه جوری دلم گرفته اس که قید همه چی رو زدم فکر کن برای این ۴ تا امتحان نه خواب نه خوراک تا ...

دقیقا

من شبا ساعت ۲ میخوابم ۵ پامیشم, انقد خونده بودم 

من اصلا هنگ کرده بود ریدینگ هارو اصلا نفهمیدم چجوری نوشتم دوتا سوال از یه پاراگرافو که وقت نشد بنویس ...

متن هاش اوکی بود ولی سوالاش اصلا جور نبود باهاش,من شانسی زدم 

دقیقامن شبا ساعت ۲ میخوابم ۵ پامیشم, انقد خونده بودم

آفرین دقیقا 

این اذیتم میکنه 

چرااا؟

چه چیز زندگی را جبران می‌کند به جز رویا ؟                                                                                                                           جوان ز حادثه ای پیر می شود گاهی   

اصلا دارم به این نتیجه میرسم خوندن فقط دست و پا زدنه :))

من دو شب درست نخوابیدم کامل خونده بودم مطمئن بودم ۲۰ میشم سوالات رو که دیدم جا خوردم از پارسال که این همه اعتراض شد سخت تر

ریدینگای طولانیییی اولی رو که تموم کردم دیگه سرم داشت گیج میرفت و الان اصلا نمیدونم..

گاهی اوقات، آدم ها گمان می‌کنند اگر فرد در هم شکسته را به اندازه کافی دوست بدارند، او سرانجام خود را اصلاح خواهد کرد اما مشکل اینجاست خود آنها نیز در نهایت فرو خواهند پاشید🍂✨

اصلا دارم به این نتیجه میرسم خوندن فقط دست و پا زدنه :))من دو شب درست نخوابیدم کامل خونده بودم مطمئن ...

من هنوز رو سوالای رید اولی گیر کرده بودم هنوز ۵تا سوال دیگه بود ,داشتن برگه ها رو می گرفتن, عجله ای همرو جواب دادم,پاراگرافه که یه چیزی سر هم کردم

من هنوز رو سوالای رید اولی گیر کرده بودم هنوز ۵تا سوال دیگه بود ,داشتن برگه ها رو می گرفتن, عجله ای ...

دقیقا منم همینطور ما التماس کردیم فقط یکم بیشتر وقت بدن که حداقل صفحه آخر رو ببینیم و خود مراقبام اینطوری بودن که چه گیری کردین..

گاهی اوقات، آدم ها گمان می‌کنند اگر فرد در هم شکسته را به اندازه کافی دوست بدارند، او سرانجام خود را اصلاح خواهد کرد اما مشکل اینجاست خود آنها نیز در نهایت فرو خواهند پاشید🍂✨

سلام عزیزم اصلا نگران نباش امیدوارم موفق بشی توی بقیه امتحانات 🥲 ببخشید یه سوال دارم ازت ممنون میشم ...

ممنون عزیزم

تراز کلم ۷۰۲۶.منطقه ۳

رتبمو ۳۲هزار داد این تراز.در صورتی که پارسال ۲۳ هزار داده بود🤦‍♀️

ممنون عزیزمتراز کلم ۷۰۲۶.منطقه ۳رتبمو ۳۲هزار داد این تراز.در صورتی که پارسال ۲۳ هزار داده بود🤦‍♀️

عزیزم پارسال واقعا بد بود ولی انتخاب رشته دانشگاه آزاد بر اساس رتبه کشوریه به رتبه منطقه ربطی ندارد شما رتبه کشوریت بالا 130 بود ؟ ببخشید بخدا اینقدر سوال میکنم من اینقدر نگرانم 

عزیزم پارسال واقعا بد بود ولی انتخاب رشته دانشگاه آزاد بر اساس رتبه کشوریه به رتبه منطقه ربطی ندارد ...

خب گلم منطقه خراب شه کشوریم خرابه

کشوریم ۹۷هزار بودم

شاید میتونستم مامایی بیارم. از طرفی من انتخاب رشتمم بد بود