2777
2789
عنوان

تو خیاب یه اقایی افتاده دنبالم

| مشاهده متن کامل بحث + 382 بازدید | 21 پست

گوشی را الکی بذار دم گوشت بلند بگو الو 110 یک مزاحم داره ما را دنبال میکنه یه اکیپ بفرستی ادرس هم بده جوری که مرد بشنوه از ترس خودش را خیس، میکنه یا بلند اسم مرد را بگو مثلا مهدی ما اینجاییم کی میای بترسه میره من همش، همین کارو میکنم خیلی مزاحمم میشن با ابنکه کامل حجاب دارم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

متاسفانه 90 درصد آقایون مشکل جنسی دارن کاری نمیشه کرد باید حواست باشه من که هر. روز مزاحمم میشن چون بیشتر راه پیاده میرم اتوبوس رو نیست اونقد میترسم گاهی شده برم تو مغازه بگم بیان وایسن من رد شم برم خیلی ماشین ها نگه میدارن چندتا توش هستن میترسم پیاده شن منو به زور بندازن ماشین خیلی بد شده من حجاب کامل دارم هنیشه مانتو بلند مقنعه بلند عین مادر بزرگا لباس میپوشم ماسک میزنم عینک دودی گنده هیچ‌ی معلوم نیست ولی نمیدونم چرا ببخشی فقط دنبال سوراخ هستن فقط. شده گاهی ساعتها مسیرم را تغییر. دادم خدا ازشون نگذره ناموس ندارن شرف ندارن نمیگن فردا هم یکی مزاحم ناموس ما میشه 

تيپ و ظاهر خودت چطوريه ؟

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

تيپ و ظاهر خودت چطوريه ؟

صبح خیلی رسمی بود لباسام چون مدرسه بودم مقنعه و مانتوی بلند

•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★
صبح خیلی رسمی بود لباسام چون مدرسه بودم مقنعه و مانتوی بلند

عزيزم اگه موهات بيرون نبوده و مانتوت تنگ نبوده كلا فراموشش كن چون بايد ياد بگيري كه جامعه همه جور ادمي داره هم زن هم مرد و اگه بخواي فكر و وقتتو از الان دنبال چيزاي الكي هرز بدي هميشه زندگيت ضرر ميكني البته اگه موهات بيرون بوده يا ،،،، بازم كار اون اشتباه بوده و تاييد نميشه اما مجبوريم بعضي چيزا رو رعايت كنيم مثل نصب دزد گير به ماشين

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

درخواست بدین

jdhheh | 16 دقیقه پیش
2791
2779
2792