2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خانه دارم از کادویی بوده مال خودم دخترم ی عیدی اینچیزا

خب بگو برای این پول برنامه دارم اگه بدم میتونی بعدا بدی که برنامه هام رو انجام بدم ؟

مثلا اگه گفت چی بگو عیدی دخترمون توشه میخوام براش طلا بگیرم و این کادویی فلانی بوده قرار بوده برا خودم فلان چیزو بگیرم و این حرفا 

بگو بهت نگفته بودم الان مجبور شدم. قرض دادم به فلانی

یا بگو شراکتی یه دونگ زمین یه جا پرت خریدم با خانوادم بعدا گفت خب ملکت چی شد و... بگو خالی بستم بابا تو گیر داده بودی به پول من.منم دوس نداشتم بدم میخواستم برا خودم طلا بخرم بپیچون دیگه خلاصه. گرچه بی نهایت سخته و شرایط بدیه چرا مردا اینجورین اخه😠

لطفا درخواست دوستی ندید
مثلا چی

مثلا من و شوهرم از قبل یه سری توافق و صحبتهایی داشتیم طبق اونا اگه پول بخاد و بهم نگه هم خودم زودتر پیشقدم میشم. ولی بعضی اقایون هستن که یه اخلاقای خاص مردسالاری دارن و .... اونا رو نمیشه پولو داد بهشون

گل پسرم👶تو اومدی تا خوشبختیم پررنگ تر شه😍
شما شده به شوهرتون پول بیگدین

یه پونصد دادم.دیگه نداد.الان سه تومن دارم بهش نگفتم.از پولهایی که بهم داده پس انداز کردم.قصد ندارم بهش بگم پس انداز دارم.چون فوری یه نقشه براش میکشن

یا بگو اتفاقا میخواستم ازت یکم پول بگیرم طلا بخرم تا تابستون طلا میخواد گرون شه همینجوری بعد تو.گیر بده که بهم پول بده یه کاری کن بگه نخواستم بابا

لطفا درخواست دوستی ندید