2777
2789
هر وقتم خونه جدید میریم خودمون تمیز میکنیم اما این افتضاحه همه جا پر رنگ گچ.. گرد و خاک وکابینتم نو ...

وظیفه صاحب خونه تمیز کنه ولی من اینقد خرم که مطمئنم خودم این کارو میکردم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بازم برا رنگا بگیرید و از رو کرایه کم کنید . قبلش بگید بهشون اگر نمیرسید اشکال ندااره کارکر میکیریم ...

عصری بهش زنگ زدم مطمعنم کرد که یه نفر میاد تمیزکاری آخرم نیومد شوهرم کارگر گرفت حالا فردا باید زنگش بزنم بگم

عصری بهش زنگ زدم مطمعنم کرد که یه نفر میاد تمیزکاری آخرم نیومد شوهرم کارگر گرفت حالا فردا باید زنگش ...

اره رودربایستی نکن . شما اگر اجاره کردید باید احاره این روزارو بهش بدید در صورتی که خونه کثیفه و نمیتونید برید

ای بابا . دیگه نزار بیشتر بشه . فردا با ارامش و زبون خوش بهش بگو عجله داری و یه کاری بکنه

میگم میگه باشه چشم حتما عزیزم الان به بنگاهی گفتم میاد. میگم چند بار زنگش زدیم میگه میام اما نمیاد میگه نه خیالت راحت الان میام

2790
2778
2791
2779
2792