چیپسفلفلی2 مدیر عضویت: 1402/01/11 تعداد پست: 4210 عنوان میدونید چجوری | مشاهده متن کامل بحث + 100 بازدید | 19 پست ناخن هام رو بلند کنم حوصله کاشت ندارم واقعا دوست دارم ناخن های خودم بلند باشن من یه آدمِ موودیام,اما توو هر موودی دوسِت دارم. واسه خوب شدن مامانم میشه صلوات بفرستی💖 1404/03/05 | 16:12 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
چیپسفلفلی2 مدیر استارتر عضویت: 1402/01/11 تعداد پست: 4210 عزبزم من الان خودم از زمانی ک قولی سر از تخم در اوردم همیشع ناخونان کاشت و ژلیشه طبق تجربم راهنمایی ... خیلی ممنونم بابت راهنماییت از منم ناراحت نشو💖 من یه آدمِ موودیام,اما توو هر موودی دوسِت دارم. واسه خوب شدن مامانم میشه صلوات بفرستی💖
چیپسفلفلی2 مدیر استارتر عضویت: 1402/01/11 تعداد پست: 4210 منم میخوام ژلیش کنم ولی میگن خیلی سوهان میکشن و ناخن ضعیف میشه و اینا شما اگر میخوایید ناخنتون طبیعی زیبا باشه و ضخامتش از دست نره بهتره لمینت ناخن انجام بدید من یه آدمِ موودیام,اما توو هر موودی دوسِت دارم. واسه خوب شدن مامانم میشه صلوات بفرستی💖
florinaaaa عضویت: 1400/08/25 تعداد پست: 6010 شما اگر میخوایید ناخنتون طبیعی زیبا باشه و ضخامتش از دست نره بهتره لمینت ناخن انجام بدید آخه لمینت رنگی نیستمیخوام رنگی رنگی باشه😂 درخواست دوستی پذیرفته نمیشود❌ تاپیکای درسی و کنکوری تگم کنید قربون دستتون🥰🤍
چیپسفلفلی2 مدیر استارتر عضویت: 1402/01/11 تعداد پست: 4210 آخه لمینت رنگی نیستمیخوام رنگی رنگی باشه😂 ای جان یباره دیگه بار اول چیزی نمیشه اما یادت باشه ناخن کارت بلده کار باشه من یه آدمِ موودیام,اما توو هر موودی دوسِت دارم. واسه خوب شدن مامانم میشه صلوات بفرستی💖
florinaaaa عضویت: 1400/08/25 تعداد پست: 6010 ای جان یباره دیگه بار اول چیزی نمیشه اما یادت باشه ناخن کارت بلده کار باشه حلهه مرسیی درخواست دوستی پذیرفته نمیشود❌ تاپیکای درسی و کنکوری تگم کنید قربون دستتون🥰🤍