2777
2789
عنوان

خیلی ناراحتم عروس هلندیم

| مشاهده متن کامل بحث + 400 بازدید | 30 پست

عزیزم چه قلب مهربونی داری🥹🫀

چِطوری ماهِ قَشَنگَم؟🌜تورومیخواد دلِ تَنگَم💙مَگه مَن دِلَم میاد با دلِ کوچیکِت بِجنگم؟؟🥀بعضی روزا وقتی از خواب بیدار میشم چشمام پر از اشکه ولی دلیلشو نمیدونم.....هیچ وقتم یادم نمیاد چه خوابی دیدم.ولی ساعت ها بعد از اینکه بیدار میشم یه حس عجیبی دارم انگار که یه چیزی رو از دست داده باشم.انگار همیشه چیزی ،کسی یا گم شده ای هست که دنبالشم.....💔لطفا توی صحبت هاتون حد مرز خودتون رو بدونید.اینجا شما فقط یه تیکه از زندگی من رو میخونی نه همشو♡

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ما هم یک هفته گرفتیم خیلی وحشیه همش میخواد گاز بگیره ‌‌البته بچم یواش میگیره که فقط بگه دستتو بکش 😒وگرنه دفعه بعد   بد میبینی  ‌‌اصلا هم دستی نشده 

خدایا یکاری کن مجبور بشم به همه شیرینی بدم 🙃😆.      ولی بهترین دستاورد من امسال نزدیک به تو شدن بودن یارب⁦🌱🤍

ما هم یک هفته گرفتیم خیلی وحشیه همش میخواد گاز بگیره ‌‌البته بچم یواش میگیره که فقط بگه دستتو بکش 😒 ...

یک هفته که طبیعیه

دو سه هفته طول میکشه عادت کنه

ولی اگر سنش بیشتر از ۵باشه سخت بتونی دستیش کنی

من با تو و دخترام ،خوشبخت ترینم 
ب شوهرت بگو مهربون باشه باهاشبعد مدتا احساس امنیت میکنه دوست میشه

شوهرم هی ناراحتی منو میبینه میگه عجب غلطی کردم

هی اسمشو صدا میکنه حرفاشو تکرار میکنه غذا اینا براش میبره ولی ...

دوباره عروس بگیری همسرت این رفتار کنه چه فایده داره جایگزین کردن

اصلا دلم نمیاد اینو بفروشم یا بدم کسی

همش میگم اگر مثل خودم باهاش رفتار نکردن چی

دل خودمم براش تنگ میشه

همچین جیغ میزنه نباااات ماماااان

اصلا دلم نمیاد اینو بفروشم یا بدم کسیهمش میگم اگر مثل خودم باهاش رفتار نکردن چیدل خودمم براش تنگ میش ...

یکم بهش گلاب بده اروم شه شاید.چن قطره بریز تو آبش

اگر میخواهی هم بترسی و هم امیدوار شوی کلیک کن!👇 https://rubika.ir/tarsomidd 

عزیزم منم هفت ماه داشتم انقد حالم باهاش خوب بود که نگو پدرم دید خیلی بهش وابسته شدم بهونه آورد که کثیف کاری می‌کنه برداشت فروخت باور میکنی تا شیش ماه حالم بد بود هنوزم بعداز چندسال دلم پیشش مونده پرنده ی خیلی حساس و مهربونی مراقبش باش به خصوص وقت خواب که تقریباً ساعت 9شب دیگه بذار یه جای آروم و بی سروصدا بخوابه روی قفسش رو یه پارچه بنداز که احساس امنیت کنه باهاش حرف بزن کله اشو نازی کن هراز گاهی هم بهش یه خورده سفید ی تخم مرغ بده خوبه برای اگرم سوالی داشتی بپرس چون من تقریباً درباره آشون متخصص ام

زندگی شوق رسیدن به همان فردایست که نخواهد آمد تو نه در دیروزی و نه در فردایی ظرف امروز پر از بودن توست زندگی درک همین امروز است...................... من یک زنم پر از حس شیرین به دست آوردن ها و حس تلخ از دست دادن ها واما اکنون مادری هستم که دلخوش به طفلی که تمام تمام من است.