2777
2789
عنوان

بی بی چک😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1122 بازدید | 97 پست
مبارک باشه عزیزم انشاالله سالم بغلش میگیریمنم قبلا دوتا سقط داشتم الان دوباره باردارم دعا کن قلب بچم ...

انشالله خدا ناامیدت نکنه قشنگم نینی نازتو سالم و سلامت بغلش بگیری😍❤️

منم ٩ ماه پیش ی خارج رحمی داشتم دعا کنید این توی رحمم باشه😔❤️

خدایا بابت همه اون لحظه هایی که ازت ناامید بودم و فکر کردم حواست بهم نیست، ولی بود..ممنونم ازت💖حالا که تا اینجا اومدی واسه مامان شدنم یه صلوات بفرست گل گلی🌸💕😘اللهم صلی علی محمد و آل محمد🥲💗🎀خدایا شکرت😍پنجم خرداد ۱۴۰۴ بی بی چک و ازمایش مثبت شد🥰سی و یک خرداد صدای قلب کوچولوتُ شنیدم مامانی🤰🏻💖خدا جونم دامن همه چشم انتظار ها رو سبز کن🌷💚الهی آمین✨

بیشتر ببینید
انشالله خدا ناامیدت نکنه قشنگم نینی نازتو سالم و سلامت بغلش بگیری😍❤️منم ٩ ماه پیش ی خارج رحمی داشتم ...

قربونت عزیزم همچنین 

منم دی ماه خارج از رحم داشتم ک بدون امپول و عمل خودش جذب شد شما بعدش عکس رنگس رفتی

فقط 28 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

قربونت عزیزم همچنین منم دی ماه خارج از رحم داشتم ک بدون امپول و عمل خودش جذب شد شما بعدش عکس رنگس رف ...

نه عزیزم این ماه قرار بود اگه پریود شدم برم عکس رنگی

خدایا بابت همه اون لحظه هایی که ازت ناامید بودم و فکر کردم حواست بهم نیست، ولی بود..ممنونم ازت💖حالا که تا اینجا اومدی واسه مامان شدنم یه صلوات بفرست گل گلی🌸💕😘اللهم صلی علی محمد و آل محمد🥲💗🎀خدایا شکرت😍پنجم خرداد ۱۴۰۴ بی بی چک و ازمایش مثبت شد🥰سی و یک خرداد صدای قلب کوچولوتُ شنیدم مامانی🤰🏻💖خدا جونم دامن همه چشم انتظار ها رو سبز کن🌷💚الهی آمین✨

بیشتر ببینید
خدایا شکرت هزار تسبیح 😭 شادی کردم برای منم دعا کن ۴ سالو ۶ ماهه منتظرم ۳ روزه انتقال جنین انجام داد ...

عزیزم انشاالله خدا دامنتو به زیباترین شکل سبز کنه 😍💚

بیشتر ببینید
آرزومه آرزو بی بی چک مثبت ببینم میشه اون روزو ببینم😔

کاملا درکت میکنم 

من اینقدر بیبی چک منفی دیدم 

انقدررر دیدممم داروخونه های محل شناختن منو دیگه

برای همین هنوز باورم نمیشه

بیشتر ببینید
مبارکه بی بی منم امروز مثبت شد منم هنگم نمیدونم خوشحال باشم یا ناراحت

عزیزم😍😍

چند روز از موعدت گذشته؟من یک روز از موعدم گذشته

٢٠ روز از آمپول آزادسازی گذشته

٢۶ اردیبهشت اسباب کشی هم کردم😢

بیشتر ببینید
عزیزم😍😍چند روز از موعدت گذشته؟من یک روز از موعدم گذشته٢٠ روز از آمپول آزادسازی گذشته٢۶ اردیبهشت اس ...

یک روز مونده به موعد 

ناخواسته شده از علایم شک کردم بی بی زدم دیدم سریع مثبت شد

یک روز مونده به موعد ناخواسته شده از علایم شک کردم بی بی زدم دیدم سریع مثبت شد

به شوهرم نگفتم هنوز آخه اون نمی‌خواست فعلا منم همینطور ولی شد

علایم من سرگیجه خواب آلودگی کمر درد کمی حالت تهوع و حس ترکیدن حباب در رحمم 

یه بی بی چک زدم صبح دیدم در عرض یک دقیقه دو خط شد کمرنگ

نه عزیزم این ماه قرار بود اگه پریود شدم برم عکس رنگی

خوبه ک پریود نشدی 😍😍منم اینماه اگه پریود میشدم قرار بود برم ای یو ای

فقط 28 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مبارکه عزیزم

علائمت چی بود که تست زدی منم الان ۱۰ روزه hcgزدم

چه داروهایی خوردی و اقدامات تا کی بود ممنون میشم جواب بدی