برید کنار کوچلوتون اومد اینجانب قدم ۱۴۵ 😂😂 قبلا خیلی غصه میخوردم ولی از موقعه ای که ازدوا ...
😄😄😄😄😄
از وقتی که مادر شدم، فهمیدم چقدر میتونم قوی باشم ؛ جایی برای تسلیم شدن یا استراحت کردن وجود نداره ؛ هر احساسی هم که داشته باشی باید عاشقانه پیش بچه ات بمونی و ازش مراقبت کنی ... چون یکی هست که تکیه گاهش تویی ؛وقتی بغض میکنه، بوی تنت ، صدات، لمس کردنت،دلشو آروم میکنه ... یعنی یکی هست که تمام دنیاش تویی🩷
من قدم۱۵۰خودم راضیما ولی هروقت دختر دایی هام میان یا دختر عموم (چون اونا سنشون از من کمتر و قدشون بیشتر)مامان بابام شروع میکنن ب غر زدن چرا ورزش نمیکنی چرا تغذیت اینطوره و.... اصن اعتماد بنفس نمیزارن واسه ادم ولی بنظر خودم قد کوتاهی خیلیم خوبه دختر باس بغلی باشه نه لنگدراز ک سخت تو بغل جا شه
منم 161 هستم ولی اصلا و ابدا احساس کوتاهی نمی کنم . تو ایران ما متوسطیم چون اکثرا قدشون همین حدود است ( بین 155 تا 165 ) من که خیلی راضی هستم خدا هم ازم راضی باشه خخخ
سلام. من قدم 168 هست. یه سوال فنی. چرا دخترایی که قد کوتاهی دارن مثلا 150 تا 160 باز هم طالب پسرای بالای 175 هست؟ مثلا تو دنیا مجازی یا سایت های همسریاب دختر نوشته قدم 152 هست و مشخصات همسر گفته 175 تا 190. مثلا فکرشو کنید دختری که 155 هست با پسری که 190 هست ازدواج کنه. دقت نمیکنن فردای ازدواج بخوان همو بغل کنن دختر فقط میتونه پاهای پسرو بغل کنه؟ چرا دخترای کوتاه مایل نیستن با همسنخ خودشون ازدواج کنن؟ چرا پسری که قد بلنده باید ده ها دختر همزمان دوست باشه ولی پسری که کوتاهه حتی با دخترای کوتاهم نمیتونه رابطه هفمند بگیره؟ حس من میگه دختری که توهم داره و بلند پروازه زیاد صدمه میبینه و خیانت میبینه. یا اینکه شاید دخترا از نظر فکری در این زمینه ضعیفترن؟ نظرتون رو بگید..