2777
2789
من آیت الکرسی خونم..نیوشا

ممنون:)

غزل۷۶

انسانی وارسته و پاکدل هستی. نسبت به دنیا، زمانه و اتفاقات پیرامونت بی اعتنایی و هیچ چیز در دنیا برایت اهمیت آنچنانی ندارد. در خود فرو رفته ای و دور خود را دیواری از تنهایی کشیده ای و از مردم زمانه بیمناکی. پا از حصار خود بیرون بگذار. از آزار دیگران بپرهیز و از دامهای سر راهت به خدا پناه ببر و اگر به تازگی جرقه های عشق در دلت روشن شده در انتخاب، دقت بسیار کن که دل به هر خار و خسی سپردن در شأن تو نیست.

چقدر درست بود؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نیتتون رو با شماره غزلی که واستون افتاد بگید بهتر میتونم تفسیر کنم من از تا روت ایندفعه ولی متفاوته ...

نیت کردم ببینم بالاخره معلم میشم یانه البته شغل دیگه ای داشتم ب اصرار خانواده رفتم دنبال تحصيلات عالیه آخرش بیکارهستم و افسوس میخورم چرا ب حرفشون گوش کردم 

خداوندا  تو پناهم باش دستم را بگیر 

حمد و صلوات دادم

ممنون:)

غزل۱۰۷

اکنون که مورد توجه و علاقه همگان قرار گرفته ای، به شکرانه جذابیت هایی که خدا در وجود تو قرار داده و تو را نزد دیگران محبوب نموده است متواضع باش و با دیگران تا آنجا که می توانی مهربانی کن. در انتخاب دوستانت دقت کن و در جمع کسانی حاضر شو که در شأن و موقعیت تو باشند و از افراد پست و تنگ نظر دوری کن.

چقدر درست بود

مرسی:)غزل۴۱۶ناخواسته مرتکب اشتباه بزرگی شده ای که اکنون از انجام آن پشیمان هستی. غصه خوردن و عذاب دا ...

مرسی عزیزم دلم تقریبا ۶۰/۷۰ درصد دررست بود

پنجاه تا صلوات و ده تا حمد برات فرستادم امیدوارم هرچه به صلاحته تو زندگیت رقم بخوره🌻

تکنسین داروخانه💊                                                         مشاور پوست و مو👩🏻‍⚕                                                         میکاپ آرتیست مبتدی💄

ممنون:)غزل۱۰۷اکنون که مورد توجه و علاقه همگان قرار گرفته ای، به شکرانه جذابیت هایی که خدا در وجود تو ...

مربوط به نیتم نبود ولی خیلی به به زندگیم مربوط میشد

کاری به اسمم نداشته باش سلیقه شخصیمه😒

نیت کردم ببینم بالاخره معلم میشم یانه البته شغل دیگه ای داشتم ب اصرار خانواده رفتم دنبال تحصيلات عال ...

این شعر حافظ نگاهی حسرت‌بار به گذشته دارد و گویای دردی عمیق از دست‌رفتنِ همراهی، آرامش، و جایگاه است. در پیوند با نیتی که گفتی، می‌شود چنین خلاصه‌اش کرد:

تو در گذشته دلی پُر امید و یاوری دلسوز داشتی؛ هر مشکلی که پیش می‌آمد، پناهی بود. اما اکنون در پیِ تصمیمی که دیگران بر تو تحمیل کردند، همه‌چیز از دست رفته: نه آن آرامش هست، نه آن جایگاه، نه آن همدلی. افسوس گذشته را می‌خوری، چون می‌بینی هنرت، دانشت، و حتی عشقت به کار و سخن، بی‌ثمر مانده. می‌پرسی آیا دیگر امیدی هست یا نه؟

شعر در واقع تصویری از کسی است که زمانی اهل فضل و درایت بوده، اما اکنون احساس می‌کند فریب خورده و از جایگاهی که حقش بوده دور مانده.

با توجه به نیتت، حافظ همدل توست: گویی می‌گوید "دیدی که دانایی هم گاهی به‌کار نمی‌آید وقتی زورِ تقدیر و اطرافیان چیره شود." اما همین اعتراف هم نشانی از آگاهی و بلو

غ است.

حمد و چند تا صلوات براتون خوندم

اگه دوست داشتید برای منم بگیرید، نیت کردم...

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)
می‌خوام بینیمو عمل کنم دودل هستم نیتم این بود 😅 غزل ۱۵۱

در این شعر، حافظ بارها ارزشِ ظاهری دنیا را زیر سؤال می‌برد و می‌گوید:

**«اگر چیزی آرامش، شادی یا آسودگی درونی نمی‌آورد، نمی‌ارزد—even اگر ظاهرش فریبنده باشد.»**

در ارتباط با نیتت (عمل زیبایی بینی)، این نکته‌ها از شعر برمیاد:

* اگر **این تصمیم از سر غم، فشار، یا حس کم‌ارزشی** باشه، «دمی با غم به سر بردن، جهان یک‌سر نمی‌ارزد» یعنی نگذار ناراحتی تو رو به تصمیمی برسونه که شاید ارزشش کمتر از آرامش تو باشه.

* «کلاهِ دلکش است اما به ترکِ سر نمی‌ارزد» می‌گه: هرچقدر هم چیزی زیبا به‌نظر بیاد، اگه هزینه‌اش از آرامش یا سلامتت بیشتر باشه، نمی‌ارزه.

* در بیت آخر، حافظ به **قناعت** و بی‌اعتنایی به قضاوت دیگران و تجملات دعوت می‌کنه: «یک جو منّت دونان دو صد من زر نمی‌ارزد.»

**تفسیر کوتاه:**

اگه این تصمیم رو صرفاً برای دل خودت و از سر آرامش می‌خوای، و نه از فشار بیرونی یا ناراحتی درونی، می‌تونه ارزنده باشه. ولی اگه ریشه‌ش در نارضایتی یا تأثیر دیگرانه، حافظ تلویحاً می‌گه: ارزش نداره که خودتو برای ظاهر، ناآر

ام‌تر کنی.