2777
2789
عنوان

اگه شوهرتون دعوا کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 549 بازدید | 52 پست
پس چی میگن مرد باید مشکلاتو بذار پشت در بعد بیاد خونه؟؟؟

یسریا یادنگرفتن یسری هاهم عین بابات بمرور یاد گرفته دیگه از اول ک اینجور جنتلمن نبوده گلم

الله اکبر_ الله اکبر_ الله اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲

پس چی میگن مرد باید مشکلاتو بذار پشت در بعد بیاد خونه؟؟؟

اینا مهارت زندگیه باید کم کم بتونه ب این مهارت برسه

الله اکبر_ الله اکبر_ الله اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یسریا یادنگرفتن یسری هاهم عین بابات بمرور یاد گرفته دیگه از اول ک اینجور جنتلمن نبوده گلم

میدونی من از چی ناراحتم ؟ ازینکه هیچوقت و هیچ جا حق با من نیست‌. تا حالا تو عمرم جایی نبوده که من ناراحت بشم و بگن حق با منه ازین همه سرکوب شدن اعصابم داغونه . ینی چی که همش من مقصرم همش مننننن

میدونی من از چی ناراحتم ؟ ازینکه هیچوقت و هیچ جا حق با من نیست‌. تا حالا تو عمرم جایی نبوده که من نا ...

الهی بگردمت درکت میکنم اتفاقا حق باهردوتونه اما خب از زن بیشترتوقع میره

بعدش درک ادما ازمساعل تایحدیه سطح درک دوروبریات همینقده نمیتونن بیشتراز یحدی درک کنن 

همه اینارو کنار بذاری چیزی ک میخوای باهمسرت صحبت کنی و دغدغت شده چیه

الهی بگردمت درکت میکنم اتفاقا حق باهردوتونه اما خب از زن بیشترتوقع میرهبعدش درک ادما ازمساعل تایحدیه ...

از بس هیچجا بهم حق ندادن پسفردا میترسم تو دادگاهم نتونم از حق موکلم دفاع کنم.

نمیتونم بگم اینجا از چی ناراحتم

از بس هیچجا بهم حق ندادن پسفردا میترسم تو دادگاهم نتونم از حق موکلم دفاع کنم.نمیتونم بگم اینجا از چی ...

تازمانی دلایلت منطقی نباشه قانع کننده نباشه هیچ احدی بهت حق نمیده 

دلایلم منطقیه اما با گفتن جمله تو خیلی حساسی درپوش میذارن روش

اگ ینفربهت بگه یادونفر میتونی رد کنی اما اگ همه میگن پس یعنی هستی ی بازنگری باید ب شخصیتت کنی

2790
2778
2791
2779
2792