2777
2789
عنوان

بچه ها واقعا ازدواج بده❓

| مشاهده متن کامل بحث + 837 بازدید | 76 پست

عزیزم ملاکت ایمان طرف باشه ،یه عده این جمله رو مسخره میکنن ولی اول و آخر ایمان طرفه که نجات بخشه آدنی که خدا ترسه با بنده خدا بد تا نمیکنه 

⚘اللّهم عجل لولیک الفرج⚘ اگر زحمتی نیست برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید . تنتون سلامت و دلتون خوش...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب کسایی ک راضی باشن جار نمیزنن ما راضی هستیممعمولا ناراضیا دنبال راه حل برای مشکلاتشوننمحض همینه فک ...

واقعا امیدوارم اینطور باشه. هر کسیو میبینی از ازدواجش انکار ناراضیه. یا میگن قبل ازدواج خیلی خوب بود، بعد ازدواج کلا عوض شد. واقعا ادم نمیفهمه چی قراره بشه

همه کسایی که می‌پرسی شاید ی درصد بگن خوبه همه ناراضی میگن چون نمیان از خوبی بگن وقتی خوشن بگن فقط میگن ناراضی انرژی منفی میدان ازکسی نپرس نصف راه رفتی وسط عقد دنده عقب نرو وقتی راضی هستی نظربقیه مهم نباشه اگه ذهنت یه چیزایی درگیرشه فقط تراپیست مردم بزارکنار

معمولا زن و مرد باهم اختلاف چندانی ندارن 

متاسفانه پای خانواده ها علی الخصوص خانواده های پسرا علی الخصوص اگر خواهر مجرد و یا مطلقه توی خونه داشته باشن بسیار بسیار مشکل درست میکنن برای دخترخانم

امیدوارم با همچین شرایطی روبرو نباشی 

صد درصد میشه یه آدم دیگه😂😭بمیرم تن به ازدواج به مرد ایرانی نمیدم،مرد ها همه ازدواج هارو خراب میکنن ...

لطفاً کلمه همه رو نگو چون انسانها مثل هم نیستن

عشق فقط یک کلام امام رضا علیه السلام ❤️

چون وقت خوشیاشون سمت نی نی سایت نمیان،فقط چسناله هارو میارن که البته حق دارن ما همه خانومیم و وقتایی که ناراحتیم نیاز به همدلی و حرف زدن داریم.

دعا کن همسرت آدم خوبی باشه که قراره کللللیییی خووووش بگذرونید😂😂😂

رزق این لحظه ات ۵ تا صلوات برای سلامتی و تعجیل در فرج امام زمان(عج)🤍♥️

عزیزم ملاکت ایمان طرف باشه ،یه عده این جمله رو مسخره میکنن ولی اول و آخر ایمان طرفه که نجات بخشه آدن ...

نامزد من از اوناست که نماز میخونه و روزه میگیره اما کلا ادم مذهبی اصلا نیست. یعنی قران و پیامبر و ائمه اصلا کاری ندارع. از منبر هم بدش میاد. ولی انسانیت و معرفت داره‌.

نمیدونم دیگه چی بگم، نمیدونم اون ملاک ایمان رو میتونم بگم داره یا نه 

واقعا امیدوارم اینطور باشه. هر کسیو میبینی از ازدواجش انکار ناراضیه. یا میگن قبل ازدواج خیلی خوب بود ...

خب آدم با پدر مادر خودشم ممکنه بحث کنه

دعوا پیش بیاد

زندکی بالا پایین داره

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !
بچه‌ها ازدواج بده یا نه، بستگی به خودشونه. استرس طبیعیه، چون زندگی مشترک یه دنیای جدیده. ترس از تغییر هم طبیعیه ولی نمی‌تونه همیشه درست باشه. خیلی‌ها از ازدواجشون ناراضی‌ان چون توقعات و واقعیت‌ها نمی‌خونه، یا بلد نیستن درست با مشکلات کنار بیان. بهتره به جای ترس، روی خودت و رابطه‌تون کار کنی. اگه لازم شد بیشتر یاد بگیر و آماده شو.

سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی‌ام و با تمام وجودم اینجایم که کمک‌تون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحت‌تر حل بشه 🌱با استفاده از درس‌هایی که در این رشته خوندم و تجربه‌هایی که توی این سال‌ها به دست آوردم، سعی می‌کنم شنونده‌ی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس می‌کنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال می‌شم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتاب‌هایی می‌خونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک می‌ذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!

لطفاً کلمه همه رو نگو چون انسانها مثل هم نیستن

میگم،واقعا باور کن قربونت برم همه مردا ته وجودشون یه خوی زن ستیز و خودشیفتگی دارن فقط رو نمیکنن،من خودم آرزو میکردم اینطور نبود:)مردها اونقدر بد هستن که آمار نشون داده ۹۹ درصد قاتلین و متجاوزین مرد هستن،فاکینگ ۹۹ درصد:))))))))))و ۹۷ درصد زندانی ها ام مردن 

معمولا زن و مرد باهم اختلاف چندانی ندارن متاسفانه پای خانواده ها علی الخصوص خانواده های پسرا علی الخ ...

نامزدم خواهر نداره. مادرش تا الان بدی و دخالتی ازش ندیدم ولی میدونم خیلی بهم دلبستگی دارن‌. نامزدم هم همیشه میگه تو و مامانم و داداشم خط قرمز منین . خیلی هوای مادرشو داره هرچند برای من چیزی کم نمیذاره 

اگه انتخاب خودت باشه از نظر مالی اوکی باشه و اول زندگی نیفتی سختی و استرس قسط و جاری نداشته باشی و مادرشوهر بی زبون و مظلوم و خواهرشوهر فتنه ننداز چرا که نه خیلیم زندگی گل و بلبله‌‌‌

2790
2778
2791
2779
2792