2777
2789

خواهرشوهرم ازاول که من عقدوعروسی کردم مینشست جلومنو شوهرم ازیه دختری توفامیل تعریف میداد حتی از رقصش اینا تقریبا دریک سطحیم بااین تفاوت که اون دخترخیلی زبون بازه وازخودش تعریف میده خواهرشوهرم دست برنداشت من هرکاری میکردم میگفت عه فلانی اینکارو خیلی خوب انجام میده یاهرچی داشتم میگفت عه فلانی اینو داره هرحرفی به میون میومد اونو ربط میداد به اون دختر تااینکه این شد یه غصه ی بزرگ وفکرای منفی برامن کلی ازشوهرم پرس جو کردم میگفت اینو بمن خیلی پیشنهادمیدادن نگرفتمش خلاصه انقدر خواهرشوهرم اینکارکرد که اتیش کینه تودل من شعله ورشدوناخوداگاه ازون دخترمتنفرشدم وتودیدارهای بعدی اصلا محلش نمیدادم واخم میکردم درحالیکه قبلا دوستش داشتم ازونورم تومراسمایاهرجامیرفتیم خواهرشوهرم به من بی محلی میکرد وبه اون دخترمیچسبید واون دخترم ازدواج کرده الان همچنان خواهرشوهرم به رفتارش ادامه میده بااینکه بارهامن ناراحت شدم وشوهرم به گوشش رسونده اینکارش زشته اما ازونجایی که خیلی پوست کلفته بازاینکارمیکنه الان چندساله بقدری من رواین دخترزوم شدم دست خودم نیست واقعادوستان حتی ایدیشو گسراوردم چکش میکنم خودم خیلی نارلحتم کسی میتونه راهنمایی کنه چکارکنم

#راستی‍ شناهم بگید اسم اینکارچیه که ازیکی انقد تعریف میدن جلو یکی دیگه که حساسش کنن یادوروبرتون اگه تجربه داشتین بگین ممنون میشم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خواهر شوهر بی کفایتت میخواد حرصت بده که تونست

میخواد زندگیتو سرد کنه 

چون حسودو بد ذات و عوضیه

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

اسم این کار بیشرفیه. تو کلا بی خیال باش تا خواهر شوهرت بسوزه. وقتی شوهرت به اون دختر محل نداده تو چرا اعصابو روانت رو نابود میکنی. چند دفعه که دربرابر چرندیات خواهر شوهرت بی توجه باشی خودش دهنش رو میبنده

باید شخصیت خواهر شوهر می‌شناختی که ببینی چه چیزی اونو سر جایش میشونه

اسم اینکار Gaslighting هست یعنی تحریف شناختی ، یا دستکاری روانی هست که از نظر عاطفی داره تورو تو مشت خودش می‌گیره 

خودت بزن به کر گوشی 

لعنت به این جور آدمای بدطینت 

خواهش میکنم لایک نکنید لطفاً✨🍁☘️ من  داستان‌های که در آخر زن‌ها خودشان، خودشان را نجات می‌دهند، دوست دارم. بنویس زن بخوان قدرت.✊❤️‍🔥

از حسادتش فقط خواسته حرص بده بهت

من بچه بودم متاسفانه نقطه ضعف نشون دادم چکارکنم الان ۶ساله اینکارمیکنه دست برنمیداره بااینکه به روی خودم نمیارم دست بردارنیست منم فکرم مریض شده همش به اون دختره فکرمیکنم خسته شدم راهی داری؟

میخواد حرص بخوری که موفق شده وقتی تعریف کرد شماهم تعریف کن چندبار اینجوری ادامه بدی ببینه نمیسوزی دست برمی‌داره، اتفاقا اشتباه کردی به گوشش رسوندی که بدت میاد دیگه روش حرص دادنت یاد گرفته

اسمش دوبهم زنی سلیطه گری برای خراب کردن زندگی شما عاقل باش خواهر شوهر محل نده بزار انقدر بگه تا ایشا ...

من بچه بودم متاسفانه نمیدونستم ذاتش اینطوره همش قکرمیکنم عیبی درمن هست که اینطورمیکنه خیلی عزت نفسم لگدمال شد چون الانم هی خودمو مقایسه میکنم بااون دختره خسته شدم چکارکنم