عشق_همه مدیر عضویت: 1402/09/02 تعداد پست: 12268 عنوان کیا زبانشون خوبه بیاین یه لحظه | مشاهده متن کامل بحث + 120 بازدید | 22 پست اغا من زبانم زیادی صفره میدونم خیلی راحته اینا چرا جمله ی who broke the window فالینقه ؟؟مگ نمیگن اگه اولش wh داشته باشه رایزینقه؟ من اکثرا با لپتاپ میام سایت ..نمیتونم درست حسابی تایپ کنم فک نکنین خلی چیزیم..بعد اینجا ایموجی هم نمیتونم بزارم ..من فردی مودی هستم ...یه دوره از زندگیم درگیر کراش مراش بودم ..یه دوره رل بودم ...یه دوره میگم ک.. لق همه ی پسرا بیخیال سینگلیو عشقه ..یه دوره میگم ازدواج خوبه ب خاستگارم جواب بله بدم ..پس تاپیکامو نگا کردی شاخ درنیار ک این معلوم نیس رله سینگله عاشقه ..درحال حاضر سینگلم و ایشالا تا ابددددد سینگل میمونمممممم ...من از بز کمترم رل بزنم ..رل زدم بهم بگید بز .. 1404/03/05 | 00:26 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sarakhanomia عضویت: 1403/11/14 تعداد پست: 731 وی اچ کواسشن چیه؟اخه من بالای کتاب نوشتم جملاتی ک با وی اچ شروع میشه رایزینقه ولی کلا اکثرا فالینق ز ... دبیلیو اچ کوسشن عزیزمنه فایلنگه تو گذشته ی اینده ات هستی پس جایی برای پشیمونی نذار❤
sunshinewww عضویت: 1403/02/19 تعداد پست: 5193 عزیزم تو یه جوری نوشتی که انگار فارسیتم ضعیفهآقا***جملات رایزینگ: جمله های پرسشی که با am is are was were do did does شروع میشنو جمله هایی که علامت تعجب دارنجملات فالینگ: جملات خبری و جملات پرسشی که با wh داشته باشن
نیلوگل1 عضویت: 1403/12/15 تعداد پست: 2957 وی اچ کواسشن چیه؟اخه من بالای کتاب نوشتم جملاتی ک با وی اچ شروع میشه رایزینقه ولی کلا اکثرا فالینق ز ... رایزینگفالینگچرا ق تایپ میکنی
عشق_همه مدیر استارتر عضویت: 1402/09/02 تعداد پست: 12268 دبیلیو اچ کوسشن عزیزمنه فایلنگه عشقم زبان ضعیفهههه داداش چ انتظاری داری از ما من اکثرا با لپتاپ میام سایت ..نمیتونم درست حسابی تایپ کنم فک نکنین خلی چیزیم..بعد اینجا ایموجی هم نمیتونم بزارم ..من فردی مودی هستم ...یه دوره از زندگیم درگیر کراش مراش بودم ..یه دوره رل بودم ...یه دوره میگم ک.. لق همه ی پسرا بیخیال سینگلیو عشقه ..یه دوره میگم ازدواج خوبه ب خاستگارم جواب بله بدم ..پس تاپیکامو نگا کردی شاخ درنیار ک این معلوم نیس رله سینگله عاشقه ..درحال حاضر سینگلم و ایشالا تا ابددددد سینگل میمونمممممم ...من از بز کمترم رل بزنم ..رل زدم بهم بگید بز ..
عشق_همه مدیر استارتر عضویت: 1402/09/02 تعداد پست: 12268 عزیزم تو یه جوری نوشتی که انگار فارسیتم ضعیفهآقا***جملات رایزینگ: جمله های پرسشی که با am is are was ... باش افرین من اکثرا با لپتاپ میام سایت ..نمیتونم درست حسابی تایپ کنم فک نکنین خلی چیزیم..بعد اینجا ایموجی هم نمیتونم بزارم ..من فردی مودی هستم ...یه دوره از زندگیم درگیر کراش مراش بودم ..یه دوره رل بودم ...یه دوره میگم ک.. لق همه ی پسرا بیخیال سینگلیو عشقه ..یه دوره میگم ازدواج خوبه ب خاستگارم جواب بله بدم ..پس تاپیکامو نگا کردی شاخ درنیار ک این معلوم نیس رله سینگله عاشقه ..درحال حاضر سینگلم و ایشالا تا ابددددد سینگل میمونمممممم ...من از بز کمترم رل بزنم ..رل زدم بهم بگید بز ..
عشق_همه مدیر استارتر عضویت: 1402/09/02 تعداد پست: 12268 رایزینگفالینگچرا ق تایپ میکنی مهم اینه منظورمو برسونم من اکثرا با لپتاپ میام سایت ..نمیتونم درست حسابی تایپ کنم فک نکنین خلی چیزیم..بعد اینجا ایموجی هم نمیتونم بزارم ..من فردی مودی هستم ...یه دوره از زندگیم درگیر کراش مراش بودم ..یه دوره رل بودم ...یه دوره میگم ک.. لق همه ی پسرا بیخیال سینگلیو عشقه ..یه دوره میگم ازدواج خوبه ب خاستگارم جواب بله بدم ..پس تاپیکامو نگا کردی شاخ درنیار ک این معلوم نیس رله سینگله عاشقه ..درحال حاضر سینگلم و ایشالا تا ابددددد سینگل میمونمممممم ...من از بز کمترم رل بزنم ..رل زدم بهم بگید بز ..
sarakhanomia عضویت: 1403/11/14 تعداد پست: 731 عشقم زبان ضعیفهههه داداش چ انتظاری داری از ما نه انتظاری ندارم چرا تقویتش نکردی خب تو گذشته ی اینده ات هستی پس جایی برای پشیمونی نذار❤
عشق_همه مدیر استارتر عضویت: 1402/09/02 تعداد پست: 12268 نه انتظاری ندارم چرا تقویتش نکردی خب علاقه ندارم متاسفانه من اکثرا با لپتاپ میام سایت ..نمیتونم درست حسابی تایپ کنم فک نکنین خلی چیزیم..بعد اینجا ایموجی هم نمیتونم بزارم ..من فردی مودی هستم ...یه دوره از زندگیم درگیر کراش مراش بودم ..یه دوره رل بودم ...یه دوره میگم ک.. لق همه ی پسرا بیخیال سینگلیو عشقه ..یه دوره میگم ازدواج خوبه ب خاستگارم جواب بله بدم ..پس تاپیکامو نگا کردی شاخ درنیار ک این معلوم نیس رله سینگله عاشقه ..درحال حاضر سینگلم و ایشالا تا ابددددد سینگل میمونمممممم ...من از بز کمترم رل بزنم ..رل زدم بهم بگید بز ..