2777
2789
عنوان

زنداداشم شب اومده خونمون

| مشاهده متن کامل بحث + 5601 بازدید | 161 پست

مشابه این حرف یکی به خواهرشوهرش زد

دختره چندسال بعد ازدواج کرد بچه دارشد

اما عروسه سالهاست داره واسه بچه اشک میریزه

حتی اطرافیان به پسره گفتن پنهانی زن بگیر

زنش شنیده داره سکته میکنه

به هر کسی میرسه میگه دعا کنید خدا بهم بچه بده

علما و منتقدین نی نی سایتی 😏، من نظرات شخصیم برای تاپیک کاربرها مینویسم مخالفین ریپ نزنید با تچچچکر

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من اصن دوس ندارم باکسی کل کل کنم بخدا فقط میسپارم ب خدا

متاسفانه دخترای مردمو میاریم توی فامیل و خانواده خودمون ادمشون می کنیم بعد واسه خودمون شاخ میشن.ما هم یه بی ادب مثل همین داریم

خاک تو سر زن داداشت همینمرده ی اینه که یکی باید میگرفتش هدفش همینهچرا قهوه ایش نکردی که هدف من بعنوا ...

اخه خانواده ما پشت ما دخترا نیستن متاسفانه ی چیزی بگیم کاسه کوزه ها سرما میشکنه

من هنوزم ازدواج نکردم قشنگم

یکبار بشوز بزارش کنار تا بفهمه دنیا دست کیه دوست منم ۳۴ سالشه مجرده زن داداشش چندبار ایتجوری تیکه انداخته بهش 

سری اخری من بودم بهش گفتم عقدتون که من اومدم همه میگفتن چه زن بیریخت و سطح پایینی گرفتید برای احمد 

تا چندوقت حرفتون نقل مجلس بودالبته بعضیا مث تو شانس دارن با شانس ازدواج میکنن بعضیام مث زهرا شانس ندارن پسر همه چی تموم بیاد سداغشون دیگع خفه شد!!!

دوستای قشنگم این کاربریم رو برای همیشه میبندم امیدوارم روزهای شادی پیش روتون باشه پر از خنده و موفقیت و شادی 😍 هرمشکلی داشتید اول با توکل به خدا دوم با تلاش و سوم با دعا حلش کنید 💚

سنت بالا نیست ک 

ایشونم شخصیت خودشونو نشون میدن 

ماام یه فامیل داشتیم خودش تو سن پایین ازدواج کرده   از بس دخترای مجرد سن بالا رو بابت سنشون  مسخره میکرد  دخترش داره تاوان زخم زبونای مامانش رو پس میده  دخترش طفلک  سنش رفته بالا  و مجرده 

برای سلامتی نی نیم یه صلوات میفرستید؟دعا کنید این بچم  سالم بدنیا بیاد،اگر دلت گرفته اگر حاجتی داری بگو برای حاجترواییت صلوات بفرستم 😍 ولی یکی حرف قشنگی زد: بگو خدایا اصلاً اگه مانع ظهور منم منو بردار  ولی مهدی فاطمه(عج) رو بیار..  بعضی کاربرا تو این سایت فرشته اند ،فرشته هایی ک خدا اونا رو تو زمین خلقت کرده برای آرامش دل بقیه آدما از بس مهربون و دلسوز و صبورن ،خدایا خودت بهترین جایگاه دنیایی و آخرتی رو بهشون بده😍 چند تا سقط داشتم برا مادر شدنم دعا کنید روزی ک مادر بشم به نیت حاجتروایی تمام اعضای نی نی سایت روزه میگیرم😍😍 خدایا یعنی میشه به منم بچه سالم و صالح هدیه بدی😭😭😭

نکته اول همسر برادرتون شدیدا سطح پایین هستند البته ببخشید . نکته دوم سعی کنید روی اقتدار خودتون کار کنید وگرنه امثال ایشون همیشه حرفی دارن که بزنن. با عرض معذرت الان دوره زمونه ای نیست که یک خانم متمدن بشینه گریه کنه برای شنیدن این مهملات

منم زن بابام دیوونست های هرجا میره از خودش تعریف میکنه من تمیزم و نمیدونم بابات از وقتی منو گرفته همه میگن تمیز درمیاد بیرون حالا خوبه کسی نمیومده اینو بگیره افتاده سرما هروقت با بابام میره بیرون میچسبه بهش فک میکنه میدزدنش میمونه بی شوهر

متولد ۱۳۶۹ هستم