2777
2789
عنوان

18 ساله ها بیاین بگین چند گرم طلا دارین

| مشاهده متن کامل بحث + 424 بازدید | 41 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من وقتی ۱۸ سالم بود ۴ تا النگو با شمش و زنجیر با انگشتر گوشواره داشتم😆😁

چجوری گرفتی😂😂😂😂

🌸کاربری دست دو خواهره🌸هردو والیبالیست🏐😍 اصالتا اصفهانی🥰اذر ماهی و تیر ماهی😊

جسارتا تمایل داشتین بگین شغلتون چیه

من دانش آموزبودم یعنی امسال دوازدهمم

هم سرکارمیرفتم توی مغازه هم درس میخوندم

❤️‍🔥دختربختیاری❤️‍🔥من مطمئنم خدا برام بدنمیچینه🌱✨الان نه ولی یه روزی به یه جایی میرسم که همتون بشناسینم:) قدکشیده لای به لای رنج وغم؛ ❤دیوانه ی شاهِ خراسان♥

چجوری گرفتی😂😂😂😂

خب من از همه چی میزدم فقط پول پس انداز میکردم 

خیلی کم لباس میخریدم 

خوراکی اصلا 

هرچی پول بود طلا فقط عاشق طلا بودم

خدایی هم طلا ارزون بود اون سالا

حال خوبه امروز تو ب فردای نیومده گره مزن😍🥰

من ۱۸ سالم بود طلا زیاد داشتم وضع بابامم خوب بود موقع ازدواجم بابام به مشکل مالی خورد همه رو دادم به بابام واسه جهیزیم یه جفت گوشواره سنگین هم موند دادم به بابام که بده واسه کادوی عروسیم نذاشتمم شوهرم بفهمه چقدرحس خوبی داشتم و دارم ازین کارم 

البته یکی دوسال بعد بابام اوضاش برگشت مثل قبل شد و چند گرم طلا خرید یواشکیه شوهرم داد بهم  نمیدادم مهم نبودواقعا 

از آینه بپرس نام نجات دهنده ات را...
مبارکه خوشبخت بشی:)نه اصلا مهم نیست چقد طلا دستته به نظرمهمون قدر که داری زیادم هست

نه عزیزم این حرفا چیه میگی بهش

اتفاقا هرچه بیشتر بهتر چون طلا فقط به دست انداختن نیست باید پشتوانه باشه برا خرید ماشین خونه سهام ازطرفیم فقط اینا نیس نیازای ضروری زیادی هست🤫🤫🤫

دارین یعنی اونی ک خانواده خریده یا خودت خریدی؟البته من ۲۱ سالمه

من ۶۲ گرم خانواده خریدن ی گرم خودم ب بدبختی اونم موقعی که گرم ۸ میلیون بود خودم پول جمع کردم ماهیانمو الان میگم واقعا سر چی اینقد سختی دادم ب خودم😂😂