2777
2789

نمیدونم چراهرچی میخرم اولش که میبینم خوشم میاد ولی بعدش پشیمون میشم میگم نیاز نداشتم یامیرم جای دیگه میبینم ارزونتره پشیمون میشم همه چی بهم میندازن😭😭😭

نه چون. هر خرید رو آنقدر طول میدم و از ابعاد مختلف بررسی میکنم که جایی برای پشیمونی نمی‌زارم😁

بلندشو و حرکت کن تندتر از عقربه ها حرکت کن           من یکبار ۱۲ کیلو کم کردم بازم میتونم. قد:157. وزن اولیه:73.2 وزن فعلی:  هدف اول:۷۰ ✅      هدف دوم:۶۵.🔒    هدف سوم:۶۰🔒.   هدف نهایی:55🔒      تاریخ شروع رژیم1404/۰6/30زندگی ریموت و کنترل نداره بلندشو خودت عوضش کن......!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چون برا پولش زحمت نكشيدي

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

خوب سریع خرید نکن . برای هر چیزی یه مدت رفت و آمد کن ، مغازه های مختلف رو ببین ، چند جا قیمت کن بعد بخر که کمتر پشیمون بشی 

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم
زود خرید می کنی.چند روز به خودت فرصت بده چندجارو ببین بعد خریدکن

ببین خیلی میگردم کلی چونه میزنم تخفیفم میگیرم ولی باز حس میکنم بهم انداختن یا نمی ارزه....

زحمت میکشم که پشیمون میشم وگرنه که بیخیال خرج میکردم حالت خوب نیستا

قربونت برم من نگفتم دختر بد و بي فكري هستي

خدا رو شكر كه شرايطي داري كه قدر پولو نميدوني

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .