2777
2789
وای اینو دیگ نشنیده بودم😐😐😐

تایم کلاسی اول فاطمه با علی رله مبینا با محمد

تایم کلاسی دوم فاطمه با محمد رله مبینا با علی 🤣🤣🤣🤣

کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم آزادم وای برا تولد پسرا جمع میشن جن.ده میگیرن کادو میدن

بدون کادو هم میرن سمت این اف اد ولی کادو دیگه نشنیده بودم

خداروشکر ک مادانشگاهمون مجزا بود پسرونه بود همم بچه مثبت ودرس خون

بدون کادو هم میرن سمت این اف اد ولی کادو دیگه نشنیده بودمخداروشکر ک مادانشگاهمون مجزا بود پسرونه بود ...

از دانشگاه رسما بو ایدز میاد

کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون
از دانشگاه رسما بو ایدز میاد

حیف پول ک ادم بده شهریه دانشگاه و حیف عمر 

یه هنر یا یه فن یادبگیری و خودت اقای خودت بشی خیلی ارزش داره تا دانشگاه رفتن و بعد ۴سال بیکار گشتن

تو دانشگاه ما چند روز پیش چاقو کشی شده بود😂

دانشجوی روانشناسی. علاقه‌مند به گربه ها، کتاب ها، هنر و ادبیات ژاپنی. در حال خواندن برای کنکور ارشد و در آرزوی مهاجرت به یکی از کشور های اسکاندیناوی. بسیار خودشیفته، غرب زده و وسواسی. من روانشناس نیستم. من فعلا سال دومم و حتی بعد گرفتن مدرکم قرار نیست درمانگر بشم. پس لطفا رو حرف من در حد کاربر عادی حساب کنین.

حیف پول ک ادم بده شهریه دانشگاه و حیف عمر یه هنر یا یه فن یادبگیری و خودت اقای خودت بشی خیلی ارزش دا ...

بشدت موافقم ولی خب نمیشه نرفت

مخصوصا دانشگاه آزاد من الان دانشگاه آزادم یه جم تی وی و فیلم ترکی اصلللل

حققق

ما ی بار سرکلاس دختره با دوست پسرش اومد نشست تو حلق هم بودن 

یجوریم رفتار میکردن انگار حق باباشونو خوردی