2821
2789
عنوان

تقویت مژه

| مشاهده متن کامل بحث + 183 بازدید | 27 پست

بعد اکستنشن مژه هام خیلی ریخته بود انگار شیمی درمانی کرده بودم سریتا استفاده کردم خیلی بیشتر از قبل بلندتر و پرپشت تر شدن هرکی میبینه میگه چکار کردی، البته من یکسال پیش گرفتم نمیدونم الان کیفیتش چطوره 

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

سلام عزیزم

تقویت مژه ها اکثرا دارای ترکیبات ماینوکسیدیل هستن به خصوص سریتا

که شما هنگام استفاده خیلی زود نتیجه میگیری، مژه هات بلند و پر میشه اما باید تا آخر عمرت استفاده کنی

چون ماینوکسیدیل رو اگه قطع کنی تمام موهایی که در اومده میریزه و  حتی بخاطر قطع مصرف امکان این که مژه های اصلی خودت هم بریزه زیاده

بیوآکوا هم برندی هست که بخاطر ترکیباتش نتونسته تأییدیه سازمان غذا و دارو بگیره 

همه محصولاتش تو رده پایینی هستن و نه تنها ارزش خرید نداره و ذره ای به بهبود وضعیتت کمک نمیکنه بلکه اسیب هم میرسونه

تکنسین داروخانه💊                                                         مشاور پوست و مو👩🏻‍⚕                                                         میکاپ آرتیست مبتدی💄

سلام خیلی ممنون از توضیحاتتون بنظرتون چی خوبه ؟

من خودم چند ساله روغن میزنم

خیلی مژه های بلند و محکمی دارم

حقیقتا اولش اصلا نتیجه نگرفتم خیلی طولانی مدت استفاده کردم

روغن بادام تلخ و کرچک و ترکیب میکنم

تکنسین داروخانه💊                                                         مشاور پوست و مو👩🏻‍⚕                                                         میکاپ آرتیست مبتدی💄

من سریتا زدمخ. نتیجه اشم دیدم. واقعا بلند می‌کنه.

چند خریدی

تاریخ هم ممکنه تکرار بشه ولی تو هیچ وقت تکراری نمیشی قلب من🫂♥ درخواست دوستی نمی پذیرم😴 هر وقت از همه دنیا ناراحت بودی و فکر کردی این دیگه تهشه یادت بیوفته خدا بعضی وقتا میندازتت ته چاه که عزیز مصرت کنه جا نزن فقط بهش تکیه کن🌱

منم استفاده میکردم کرچک ولی نتیجه نمیده😕

چند وقته؟