2777
2789
عنوان

اومدم خونه مامانم بچم‌کشت منو

| مشاهده متن کامل بحث + 1437 بازدید | 55 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کاری نمیتونی بکنی که 

همون داروهاشو مرتب بده 

باهاش مدارا کن تا خوب شه

خدا قوتت بده

ماشالا اعصابم نداری😅

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

زمان ما سال نود و یک بهداشت هم قرص اورژانسی می داد هم کاندوم رایگان می گفت تا بچه دو ساله نشده بارد ...

الان که داروخونه هم قرص اورژانس میده اولش میگه نداریم بعد بهت قرص میده میگه البته ممنوعه نباید بدیم .. بهداشت که دیگه جای خود دارد

هوس چی میکنه

هوس این روزها رو دیگه

من که گاهی دلم میخواد برگردم به اون روزایی که پسرم کوچیک بود. بغلش کنم، بوسش کنم، گریه هاشو آروم کنم و...

چون اون روزها انقد مشکل و مشغله داشتم که نتونستم لذتشو ببرم

حالا میخوام بغلش کنم ۷۰ کیلوئه، له‌ میشم😁

زمان ما سال نود و یک بهداشت هم قرص اورژانسی می داد هم کاندوم رایگان می گفت تا بچه دو ساله نشده بارد ...

من سال ۱۴۰۰ میرفتم بهداشت گیر میداد باید بچه بیاری آخرین بار گفتم خرجشو کی میده گفت خدا 

من سال ۱۴۰۰ میرفتم بهداشت گیر میداد باید بچه بیاری آخرین بار گفتم خرجشو کی میده گفت خدا

عزیزم بخشنامه بهشون دادن که باید تمام وسایل پیشگیری از بهداشت جمع بشه و جرم هست

چاره چیه ؟ باید آدم خودش بخره

ولی به من اینقدر کاندوم می دادن

نمی دونم راجع به من و شوهرم چه فکری می کردند؟؟

تو کشوهامون  پر بسته های کاندوم بود.

البته ویتامین هم به بچه می دادن

الآن چی؟؟ ویتامین میدن؟؟؟

عزیزم بخشنامه بهشون دادن که باید تمام وسایل پیشگیری از بهداشت جمع بشه و جرم هستچاره چیه ؟ باید آدم خ ...

آره ویتامین و یه چیز دیگه میدادن اونموقع وسایل جلوگیری نمیدادن من خودم جلوگیری داشتم چون همسرم بچه نمی‌خواست خودشم هوایش بیشتر جمع بود 

از ۱۸ ماهگی دیگه نرفتم بهداشت نمی‌دونم الان ویتایمن میدن یا نه 

در کل خانم ها الآن بهداشت کاندوم رایگان و قرص اورژانسی رایگان میدن؟؟؟؟؟؟؟؟؟

خیر هیچی نمیدن

"برای اینکه مردم در خط نگه‌داشته شوند، آن‌ها باید گرسنه، نیازمند، بی‌سواد، و خرافی نگه‌داشته شوند. اگر فرزند بقال باسواد شود، او نه‌تنها به سخنرانی من انتقاد خواهد کرد، بلکه واژه‌های بدیعی را نیز بکار می‌برد که نه شما و نه من نمی‌توانیم آن را بفهمیم … چه اتفاقی می‌افتد اگر کودک علوفه‌فروش باهوش و توانا باشد و کودک من، ...،تنبل و احمق باشد؟"
ن بابا اگه میدادن چرا من بچه داشتم دوباره الان بچمو چ کارکنم زود خوب بشه

عزیزم دندون تب شدید نداره 

ویروس گرفته 4 ساعتی استا بده

شیاف 125 هم داشته باش 

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            

قطره استامینوفن بهش بده یه کم اروم بشه و تب کم بشه

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
چ کارکنم خوب بشه

می دونم بارداری و خیلی سخته ولی خب کآری نمی تونی بکنی صبور باش 

مامانت هم کنارته و خدا رو شکر کمکی داری 

وزن اولیه ۶۹.۸۰۰ وزن فعلی ۶۴ وزن هدف ۵۸☺قد ۱۶۵ تاریخ شروع ۴.۱۰.۹۹
آره ویتامین و یه چیز دیگه میدادن اونموقع وسایل جلوگیری نمیدادن من خودم جلوگیری داشتم چون همسرم بچه ن ...

تا  شش ماه  ویتامین آ  و   ویتامین د

از شش ماه تا دوسال هم آهن می دادن

البته آهن ایرانی  به  بدن دختر من نمی ساخت

قطره ی آهن آلمانی می خریدم خیلی گرون بود

2790
2778
2791
2779
2792