2777
2789
عنوان

کیست تخمدان

| مشاهده متن کامل بحث + 234 بازدید | 34 پست
وای خیلی بده .منم سونو دادم کیست داشتم فردا میبرم پیش دکتر مال تو که خوبه من هر ده روز یه بار پریود ...

وای کیست چند سانتی داری؟منم ۶ سانتی داشتم همش خونریزی زیااااد موهاتم میریزه؟

خدایا شکرت💓🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فست فود و قند و شکر و شیرینیجات نخور..ورزش و خواب منظم داشته باش....

تمام اتفاقات و حوادث که برشما وارد می شود خیر است... خداوند صلاح بندگانشان را بهتر از خودشان میداند،و هیچ اشتباهی در آفرینش خداوند روی نداده است...پس بیهوده از بخت و اقبال خود شکایت نکرده و ناراضی نباش.

آره به من گفت نزدیک ۵سانته آره موهامم خیلی می‌ریزه جلو سرم کچل شده 

تو چی کردی

خدایا شکرت واسه همه داده هات که هرچی بوده به صلاحم بوده حتماً

موهام که بشدت اصلا خیلی زیاد ارایشگاه رفتم زنه موهاموشست رفت شونه کنه دید دست میزنه میریزه گفت این اصلا طبیعی نیسسسس

من 4سانت

بزرگتی خانوادمون بیشترا تخمدانویا دراوردن یا تبدیل ب فیبروم شده، مامان خودمم همینه امپول مصرف میکنه بخاطرفیبروم

موهام که بشدت اصلا خیلی زیاد ارایشگاه رفتم زنه موهاموشست رفت شونه کنه دید دست میزنه میریزه گفت این ا ...

منم ارایشگاه هی گفت چقدر موهات کمممممم شده تقویت کن

خدایا شکرت💓🙏
بیشتر از 6ساله قندو حذف کردممصرف روغنواینامونم کمه اما نمیدونم این چه کوفتیه

ریلکس باش....

تمام اتفاقات و حوادث که برشما وارد می شود خیر است... خداوند صلاح بندگانشان را بهتر از خودشان میداند،و هیچ اشتباهی در آفرینش خداوند روی نداده است...پس بیهوده از بخت و اقبال خود شکایت نکرده و ناراضی نباش.

وای خدایا خیلی زیاد شده

حالم بده خیلی میترسم من الان ازوقتی ازدواج کردم کلا درگیرم بااین موضوع اینقدم قرصایی ک میده رو حال ادم رو انرژی ادم تاثیرمیذاره ک اصلا دلم نمیخواد بازم برم دکتر