2777
2789

۳تا

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

بیشتر ببینید

تو ایران هیچی از نظر من

من تلاش نکردم؟ من که به‌جای فرار، موندم و سعی کردم از نو بسازم. من که هزار بار بین ویرونه‌ها دنبال یه نشونه گشتم؛ یه امید کوچیک، یه دلیل برای ادامه دادن. من که با تمام خستگیم، باز دستم‌و دراز کردم سمت چیزهایی که یه بار منو شکسته بودن. یعنی چی که میگی من تلاش نکردم ؟ 

بیشتر ببینید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من سه تا دوست دارم می‌خوام اقدام کنم دو قلو بشه که بشن سه تا یک دخترم دارم 😍😍😍

فقط 29 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم»»

من یدونه دوس دارم تک باشه😍

فقط 26 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

(میشه یه صلوات برای رسیدن به آرزوم بفرستی؟!)✨بهش رسیدم و بیبی چکم مثبت شد👶🏻دوستت دارم عشقِ بی پایان من❤️خدایا شکرت فقط همین!

بستگی داره واقعا به اوضاعتون و اینکه چقدر در توان شما باشه ، درسته چیزا خیلی گرون تر شدن ولی من هرچی از اطرافیانم و دیدم وضعشون بهتر شده سالهای اخیر 🤷 

خودم ۴ تا دوست دارم🥰

من زادگاه کوروشم آزاده ای پرشورشم✌️ من شهر پاک آرشم خون رگ سیاوشم ❤️‍🔥 من دختری از پارسم موج ~خلیج فارسم~🌊                                                                                                               🇵🇸 آنچه اکنون در فلسطین رخ میدهد جنگ بین دو کشور نیست بلکه یک نسل کشی وحشیانه و ظلم و جنایتی تاریخی است ، کربلای زمان ما مقابل چشمانمان است و شاعر درست گفت «در کرببلا بی طرفان بی شرفان اند ، تاریخ همان است حسینی و یزیدی» 👈 اگه به هر دلیلی و به هر شیوه ای از رژیم اسرائیل ذره ای حمایت کنی باید بهت یادآور بشم که از دایره انسان بودن خارج شدی❗❌

بیشتر ببینید

دکتر هلاکویی همش میگه ۲ تا با فاصله زیر ۳ سال، یا نهایتا دیگه ۳ تا بیارید، خودم دارای یک فرزندم؛ و بنظرم کاملا به شرایط خاص هر کسی بستگی داره. ولی آوردن بچه ی دوم بخاطر تنهانبودن بچه ی اول و بدون توجه به باقی شرایط بنظرم اصلا کار درست و منطقی ای نیست.

بعلاوه لزوما بچه ی دوم تنهایی بچه اول رو پر نمیکنه. به روحیات و اختلاف سنی و جنسیتشون و ... بستگی داره. پس صرفا با توجه به شرایط و جهان بینی خودتون تصمیم بگیرید. 

من وقتی میبینم با شوهرم تفاهم دلخواه رو ندارم و اختلاف سنی مطلوب گذشته و تو ایران هستم و یکسری دلایل دیگه فعلا تصمیم گرفتم به تک فرزندی اکتفا کنم.

باید جفت باشن  تک فرزندی شاید از جهاتی خوب باشه ولی تمام فشار و توجه  روی یک فرزنده و واقعا هم برای بچه سخت میشه هم پدرومادر  البته تعداد فرزندان واقعا بستگی به شرایط هرکسی فرق می‌کنه مثلا کسیکه از نظر مالی شرایط بهتری داره   و روانی سالمتره باید تعداد بیشتری بیاره  والبته همه حق دارن بچه داشته باشن حتی اگه از نظر درآمدی نسبتا پایین باشن چون با بالارفتن سن ممکنه احتمال بارداری پایین بیاد یا تفاوت سنی زیاد باشه البته  فقیر مطلق  که عملا  هیچ درآمدی نداره مثلا ازاین معتادای بی خانمانه یا یکی از والدین مشکل روانی جدی داره این دوگروه نباید بچه بیارن