2777
2789
راستش برام مهمه یک مورد کاری پیشنهاد شده تو‌مشهد ولی از هر کسی می پرسم میگن پشیمون میشی

ببین به عنوان یه مشهدی میگم بهت که اگه واجب نیست نرو واسه چند روز مسافرت خوبه ولی واسه زندگی دلگیره   نمیتونی اونجا دووم بیاری به مقدار ارتباط گرفتن با مردمش سخته

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین اگر کار مهمیه و ارزش داره برو اما اینجا به کسی اعتماد نکن و اگر میتونی تنهایی را تحمل کنی اینجا ...

شما مشهد ی هستین؟

قدری شادی با خودت به خانه ببر...راه خانه ات را ک یاد گرفت....فردا،با پای خودش می آید....🌱
ببین اگر کار مهمیه و ارزش داره برو اما اینجا به کسی اعتماد نکن و اگر میتونی تنهایی را تحمل کنی اینجا ...

مشهدی بازی یعنی چی کار می کنن؟ 

زیراب می زنن؟

راسته می‌گن بدجنسن ؟

من از دانشگاه راضیم از ادمهایش راضی نیستم اصلا اینجا نتونستم دوستی پیدا کنم کاملا تنهام داخل شهر غری ...

مشهریار همینن نگران نباش  

با کسی دویت نشو اصلا اعتمادی نیست نمیگم بد هستن ولی بهتره که دوست نشی باهاشون

مشهدی بازی یعنی چی کار می کنن؟ زیراب می زنن؟راسته می‌گن بدجنسن ؟

همه نوع آدمی داره ولی من به شخصه دوستشون ندارم توهین به مشهدیا نمیکنن چون یسری هاشون بینهایت خوبن پسرشون که اکثرا لوده و کفتر باز و ... ولییی دختراشون زبون دارن دومتر

عزیزم ادم خوبو بد همه جا هست

یجا میگن تهرانیا بدن

یجا میگن اصفهانیا بدن

یجا میگن شمالیا فلانن

و......

خلاصه ک نمیشه به این حرفا تکیه کرد

نمیشه ک همه مردم یه شهرو با یه چشم دید

پنج تا انگشت شبیه بهم نیستن چه برسه کله مردم یه شهر

🖤💔🙂
نسبت به شهرهای دیگه رفتارشون سردتره فروشنده های ماهری هم هستن کلا اینجا باید دو دستی کلاهتو بچسبی

مشهدی بازی به کلکه خودشون میدونن فقط استادن تو یه دستی زدن و کلک سوار کردن خیلی مراقب باش

عزیزم ادم خوبو بد همه جا هستیجا میگن تهرانیا بدنیجا میگن اصفهانیا بدنیجا میگن شمالیا فلاننو......خلا ...

بله همه جا ادم خوب و بد هست اما تعداد ادمهای بد داخل مشهد خیلی بیشتره