2777
2789
عنوان

بیبی چک در شیردهی

| مشاهده متن کامل بحث + 15726 بازدید | 25 پست
من تو شیر دهی باردار شدم

چند ماهه بود نی نیت که باردار شدی

همیشه هم حذف کردن راهِ چاره نیست... گاهى باید بعضى ها را نگه داریم، تا زل بزنند به خوشبختىِ مان... که ببینند بعد از آنها، زندگى همچنان ادامه دارد!    عضو گروه قرمز بامداد خمار :وزن شروع ۸۱ 🙈    وزن هدف اول 75👸💪وزن هدف دوم 70😎وزن هدف نهایی 48😍😍من میتونم😉😉                         وزن فعلی : ۸۱👈۷۸.۵

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۷ ماهش

الهی سختت نیست الان به بچت شیر میدی یا از شیر گرفتیش

همیشه هم حذف کردن راهِ چاره نیست... گاهى باید بعضى ها را نگه داریم، تا زل بزنند به خوشبختىِ مان... که ببینند بعد از آنها، زندگى همچنان ادامه دارد!    عضو گروه قرمز بامداد خمار :وزن شروع ۸۱ 🙈    وزن هدف اول 75👸💪وزن هدف دوم 70😎وزن هدف نهایی 48😍😍من میتونم😉😉                         وزن فعلی : ۸۱👈۷۸.۵
وای پسر منم الان ۷ ماهست،چه علائمی داشتین؟بیبی چک امتحان کردین؟

پریم عقب موند باور نمیکردم دو هفته گذشت تهوع گرفت بی بی گذاشتم مثبت شد رفتم از دادم بتام شد همون روز سونو دادم نوشت جنین زنده با صربان ۱۲۷و ۶ هفته دو روز

من تو شیر دهی باردار شدم

سلام عزیزم علائم بارداریتون در زمان شیردهی چی بود؟

بغیر از پریود ،چون من ده ماهه زایمان کردم ولی پریود نشدم ...بی حالو و خواب آلود ،عضلات زیرشکمم سفت میشه ، سرگیجه و سردر

همیشه بخاطر داشتنتون خداروشکر میکنم(همسرم،پسرم ،دخترم)
۲۰ روز مونده تولد پسرم هفته ۱۶ ام

سلام دوست عزیز 

ببخشید ۱سوال داشتم ممنون میشم راهنمایی کنین 

منم ۱دختر۴ماهه دارم ۱رابطه مشکوک داشتم البته تا الان پریود نشدم!الان کمی حالت های بارداری دارم بنظرتون ممکنه باردار باشم؟کی بی بی چک بزنم جواب میده؟