shahrzad_ مدیر عضویت: 1400/12/17 تعداد پست: 519 عنوان ارتودنسی 😪 | مشاهده متن کامل بحث + 93 بازدید | 21 پست سلام بچها کیا ارتودنسی داشتن یا دارن ؟ فک پایینو هفته پیش بستم دیروزم برام بند گزاشتن خیلی اذیتم دهنم زحم شده فک بالام اصلا اذیت نکرد بنظرتون طبیعیه تا کی اذیت میکنه 1404/03/04 | 13:00 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
nil_ عضویت: 1399/03/22 تعداد پست: 16581 عزیزم چطور اینهمه وقت؟دکتر من گفت ۱ سالهمون ماه اول همش مرتب شدالان ۹ ماهه تقریبا،احتمال داره این ما ... من دندونام ردیف شد اما فکم کوچیک بود باید میکشیدم لبخند لثه ای داشتم و کیس جراحی فک ک دکتر رد کرد گفت نیاز نیست ولی لیفت لثه اینا هم بود دندونای پایینمم خیلی کج بود سخت تر صاف شد تو سن کم خیلی راحت تر و درمان کمتره
مهربون_کی_بودم_من؟ عضویت: 1399/03/26 تعداد پست: 1396 من دندونام ردیف شد اما فکم کوچیک بود باید میکشیدم لبخند لثه ای داشتم و کیس جراحی فک ک دکتر رد کرد گف ... اها که اینطور، من ماه قبلی رفتم گفت خرداد تمومه،الان من اینبار که رفتم از دندونم قالب میگیره؟اصلا چکار میکنه؟ کجا روم که دلِ من، دل از تو برگیرد؟🤍🕊️
nil_ عضویت: 1399/03/22 تعداد پست: 16581 اها که اینطور، من ماه قبلی رفتم گفت خرداد تمومه،الان من اینبار که رفتم از دندونم قالب میگیره؟اصلا چک ... برا من روزی ک باز کرد بعد جرم گیری قالب زد
مهربون_کی_بودم_من؟ عضویت: 1399/03/26 تعداد پست: 1396 برا من روزی ک باز کرد بعد جرم گیری قالب زد خب این روکش رو تا کی اماده کردن برات؟تا اونموقع دندونا بهم نمیریزه؟ کجا روم که دلِ من، دل از تو برگیرد؟🤍🕊️
nil_ عضویت: 1399/03/22 تعداد پست: 16581 خب این روکش رو تا کی اماده کردن برات؟تا اونموقع دندونا بهم نمیریزه؟ نه سیم گذاشت برام از پشتفیکس ثابت دارم بعد قالب متحرکم فقط برا شبا وقت خوابه ازین شیشه ایا س نه عزیزم بهم نمیریزه ی ماهه اومد
مهربون_کی_بودم_من؟ عضویت: 1399/03/26 تعداد پست: 1396 نه سیم گذاشت برام از پشتفیکس ثابت دارم بعد قالب متحرکم فقط برا شبا وقت خوابه ازین شیشه ایا س نه عزیز ... خیلی ممنون از اینکه جواب سوالامو دادی☺️🌸 کجا روم که دلِ من، دل از تو برگیرد؟🤍🕊️