2777
2789

تو حیاط که کلی چلغوز کثافت میشه حیاط بو کند میگیره یکی از فامیل هامون داره افتضاح حداقل ببره رو پشت بوم 

آره خوشگلم.پس چی؟😐😍😍😌همه میگن.شما هم بگو😛لایکم نکن.جنس مخالف بیاد پا شکسته باید بره حواستا جمع کن.متاهلم🤨😐

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ناقل بیماری های تنفسی ویروسی...

ای وای خب راه پیش گیریش چیه ؟ همین فقط بهداشت محیطشون .. خب تمیز کن هر دفعه یکی از اعضای خانواده مسئول این کار باشه 

خدایی که کوچک ترین جزییات رو با هم هماهنگ میکنه و سر موقع خودشون تنظیم میکنه ؛ محاله تو زمان بندی زندگی ما اشتباه کنه ...محاله...بهش اعتماد کن🤍✨

ینی ماهی یبار هم فرصت نمیشه ؟ آخه گناه دارن . من هر چند ماهی یبار چن تایی میارم نگه داری میکنم و جوج ...

ماهی یک بار میشه ولی خیلی کثیف کاری دارن باید هر روز تمیز کرد 

خب از حیاط میاد خونه بالاخره کثیفیش

ن دیگ‌ دراون  حد ک نمیاد چون کبوتر تو قفس و اون لونه ایی ک درست میکنید هست ولی بازم بال میزنه گرد وغبارش میاد 

« قرن ها بعد اگر قبرِ مرا نبش کنندکفنی نیست، تنی نیست، ولی بوی تو هست »

من خودم متنفرم پرنده و هر موجودی رو زندانی کنم برای سرگرمی خودم شوهرم ول کن نیس

نزار به خدا زندگی آدم نابود میشه فامیل امون داره تو حیاط تو قفس کل وقتش با پرنده هست بعدم کلی ارزن میخواند میلیون میلیون خرج ارزن می‌کنه حیاط کثیف بو گند 

آره خوشگلم.پس چی؟😐😍😍😌همه میگن.شما هم بگو😛لایکم نکن.جنس مخالف بیاد پا شکسته باید بره حواستا جمع کن.متاهلم🤨😐

اپارتمان هستی انواع بیماری از کرم اویزون به بدنشون تا پر ریزیشون ولی تو حیاط میان میشینن رو درخت میرن کاری به ما ندارن 

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

ماهی یک بار میشه ولی خیلی کثیف کاری دارن باید هر روز تمیز کرد

ن عزیزم نیازی ب هرروز تمیز کردن نیست . اون کود براشون تا حدی مفید و لازمه . چون هوا گرم هر دو هفته نهایت دیره دیر یکماه تمیز کنین خوبه

معجزه میشود این صبر 💚🌱 خداوندا تقدیس شود نام تو

چرا کل وقت مگه قراره چیکار کنی

ببین من کفتر بازارو که شنیدم کل زندگیشونو میذارن پای اینکار 

اکثرا ادمای بیکاری هستن و اهل شغل و کار نیستن 

خیلی هاشونم تریاکی هستن اون قدیمی هاشون 

حالا تو میخوای دو تا نگه داری ماجراش فرق میکنه 

ولی کفتربازی واسه خودش یه عالم قاعده قانون داره 

2790
2778
2791
2779
2792