2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

دکتر روانپزشک گفت شاید این علائم به خاطر فقراهن باشه نه اعصاب

نمیدونم من ازبعدکرونایی که گرفتم اینجوری شدم چون دوهفته حالم خیلی بدبوددکترم که رفتم گفت ویروس آسیب به اعصابت زده 

جرات ندارم تنهاجایی برم یاتنهاخونه باشم قرص اعصابم تاحالانخوردم چندسال پیش که اینجوری شدم خودش خوب ش ...

عزیزم رو روحیت کار کن...سعی کن آدم خوشحالی بشی کتاب بخون..اگه میتونی بری روانپزشک بهتره

ندادم خیلی وقته یعنی ممکنه ازکم خونی باشه

اره حتما چکاپ بده

مثلا من تا شش ماه قبلش هموگلوبینم خوب بود ویتامین د خوب بود یهو تو شش ماه همه چی زیرو رو شد

یه دفعه واسه یه ازمایشی هی میرفتم ازمایشگاه بعد من بدرگم و همیشه خود دکتر باید بیاد خون بگیره و خلاصه دکتره داشت ازم سوال میکرد که چرا میخوای فلان ازمایش رو انجام بدی و چرا سی بی سی درخواست ندادی گفتم اقای دکتر دو هفته پیش سی بی سی دادم گفت خانوم سی بی سی هر روز با روز قبل ممکنه فرق داشته باشه  همیشه جز ازمایشا انجام بده حالا حرفش در کل در مورد ازمایشا درست بود معلوم نیست یهو تو شش ماه چه تغییراتی تو بدن بوجود بیاد

به خصوص ما تو فامیل بعد کرونا خیلی شدید مردم فقراهنم گرفتن و کار مامانم چون سن بالا بود کشید به کلونوسکوپی و دکتر فکر کرد ممکنه خدایی نکرده بدخیمی باشه یهو در این حد فریتین پایین 

یا مثلا یه دفعه در عرض سه ماه تیروئیدم عددش بهم ریخت 

بعد نمیخوام بترسونمت یکی از فامیلای نزدیک پنیک داره خیلی ساله 

اون در حدی حالش بده که سالی یه بار حداقل خودکشی میکنه 

خیلی مواقع بستریش میکنن و شوک میگیره 

من نمیدونستم پنیک تا حد حالو بد میکنه 

یه دفعه از روانپزشک پرسیدم که واسه پنیک بستری میکنن و شوک میدنو خودکشی میکنه گفت اره 

نمیدونم من ازبعدکرونایی که گرفتم اینجوری شدم چون دوهفته حالم خیلی بدبوددکترم که رفتم گفت ویروس آسیب ...

اره رو اعصاب خیلی اثر گذاشته بود کرونا 

من که تا چند ماه حافظه ام بهم ریخته بود

فکر کن منی که یه عددو میدیدم حفظ میشدم و چند تا کد تحویل دیجی کالارو حفظ میکردم میرفتم تحویل بگیرم یه پنج رقمی رو دو ثانیه به ذهنم نمیتونستم بسپرم 

خوابم بهم ریخته بود شدیدا 

فکر کنم بعد اونم خیلی تندخو شدم

ریزش مو که نگم