2777
2789

فکر کنم انقدر اینجا داستان زندگیمو تعریف کردم دیگه اکثرا بدونن 

بابام وقتی من و داداشم بچه بودیم ی زن صیغه میکنه و مارو ترک میکنه تا بعدش دوباره پیداش میشه مامانم طلاق میگیره و ازدواج میکنه دوباره باهاش و..دوباره  بازنه اشتی میکنه در ازاش ی خونه و زمین و کلی پول ب زنه میده تا دوباره برگرده حالا اینکه خلاصش بود شما این وسط فکرکنید ماچقدر دعوا کردیم تحقیر شدیم حرف شنیدم خلاصه با کلی بدبختی و چاله و چوله بزرگ شدیم 

و بد ماجرا اینجاست بابای من بد کلی خوش گذرونی بااون خانوم و پول ریختن ب سرتا پاش دست از پا دراز تر با بدنی ذلیل و جیب کاملااا بی پول و ی دنیا بدبختی برگشته پیش ما😐😐😐 و حالا مامانم ک ی شخصیت ضعیف و وابسته داره از این موضوع خیلی خوشحاله همین مامانمم ک از بچگی وقتی من هیچی حالیم نبود از خصوصی ترین مسایل شخصیش با بابام حتی  بگم از اینکه تو تخت خوابش چی گذشته رو برامن تعریف میکرد و گوشمو پر میکرد حالا ک من از بابام متنفرم میگم. نمیخوام ببینمش مامانم پاچه خواری بابامو میکنه ب من جلو اون توهین میکنه تا مثلا بگه اگه اخلاقش با توبده من چیزی نگفتم من دارم ادبش میکنم

اگه تو بحث بامن کم اوردی حس سوختن شدیدی میکنی،دنبال پماد سوختگی نروو!!به جاش میتونی بری تو تاپیکام تجسس کنی از اونجا یه چیز بدرد بخور دربیاری وبکوبونی تو صورتم😃 من ناراحت نمیشم😎ولی سوختگی تو درمان میشه👏                                                                 خدایاااااابیا و خدایی کن به من ی شوهر پولداروو خوشتیپوو مهربون ک صاحب تالار بشه عطا کن🤲❤اینکه صاحب تالار باشه برام خیلی مهمه�😌

واقعا از جفتشون حالم بهم میخوره زندگی منو تباه کردن 

الانم دلم نمیخواد باهاشون تو ی خونه بمونم ولی هیچ خری پیدا نشده ک باهاش ازدواج کنم و از این خونه فرار کنم

اگه تو بحث بامن کم اوردی حس سوختن شدیدی میکنی،دنبال پماد سوختگی نروو!!به جاش میتونی بری تو تاپیکام تجسس کنی از اونجا یه چیز بدرد بخور دربیاری وبکوبونی تو صورتم😃 من ناراحت نمیشم😎ولی سوختگی تو درمان میشه👏                                                                 خدایاااااابیا و خدایی کن به من ی شوهر پولداروو خوشتیپوو مهربون ک صاحب تالار بشه عطا کن🤲❤اینکه صاحب تالار باشه برام خیلی مهمه�😌

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اون مردو دیگ نباید گردن گرف

از این میسوزم ک مامانم مثل ی ادم ذلیل بهش بها میده اونم روز ب روز پررو تر میشه

خوب گلم میدونی چیه مامانت فکر میکنه تو رقابت با اون خانم برده درحالی که نه باخت کامله واینکه به نظرم سعی کن کم کم بابات بببخشی هرچند میدونم خیلی سخته راستی بابا مامانت چند ساله هستند

اگر می تونی بری تراپی برو کمکت می کنهحداقل سبک میشی

من فقط نمیخوام تو این خونه بمونم میدونم ک الان بابام بااین وضعیت برگشته زندگی من سیاه میشه 

اونقدرم پول ندارم ک برم ای کاش ازدواج کنم

فقط هدف داشته باش تو زندگی ت. با سرعت برای مستقل شدن ت تلاش کن و خودتو از آدمای سمی فاصله بده..حتی پدر ومادر ...

بی احترامی نکن...فقط فاصله بگیر تا دهن ت در آرامش باشه.... 

به حرفای پیش افتاده هم توجه نکن اصلا. 

فقط به هدف درست زندگی ت نزدیک شو.

زیبایی افکار زیبایی جهان است. یادبگیریم زیاد مطالعه کنیم و افراد خوب جامعه باشیم. طبیعت دوست باشیم و احترام بزاریم.

هر چی هست پدر شماست 

مادرت نیاید بدی هاشم رو پیش شما می‌گفت. ‌

مامان منم. دایم از پدرم بد می‌گفت الان که سنم رفته بالا میفهمم مادرمم خیلی تو زندگی مقصر بود ولی همیشه پدرم رو مقصر صد درصد میدونه 

سعی کن دخالت نکنی و اهمیت ندی به رابطه اونا 

خودتم احترام بزار تا جایی که میتونی 

دلم برا مامانت سوخت 

بابات که فرقی به حالش نمیکنه هر جا منافعشه 

رو مامانت کار کن بگو اینهمه خودتو کوچیک نکن فردا دوباره میره پیش عشقش الان تو رو برای خدماتش میخواد نه اینکه عاشقته و دلش تنگ شده 

زیاد به بابات هم توجه نکن انگار وجود نداره و اهمیت نده حتی نگاه تو صورتش هم نکن

خوب گلم میدونی چیه مامانت فکر میکنه تو رقابت با اون خانم برده درحالی که نه باخت کامله واینکه به نظرم ...

دقیقا فکر میکنه برده بازنده اصلی والا مامانمه 

اصلاااا نمیتونم ببخشمش مدام باهاش دعوا دارم کل زندگی و اینده منو خراب کرد اعتمادم نسبت ب همه ادما از بین برد الانم نزدیک ۶۰سالشه صدتا درد و مرض میگیره نیاز ب عمل داره و خرحمالیش برای منه این انصافه خداییش؟اونموقع ک همه تو عروسی و مهمونیا میرفتن من تو خونه گریه میکردم بابام دست زنشو‌میگرفت میبرد اونموقع ک همه مسافرت بودن  دلم مسافرت میخواست بابام با زنش مسافرت بود حرف هر ننه قمری رو شنیدم کاری کرد هرادم مضخرفی ب خودش اجازه بده  ب من حرف بزنه شخصیتمو زیر سوال برد 

فقط هدف داشته باش تو زندگی ت. با سرعت برای مستقل شدن ت تلاش کن و خودتو از آدمای سمی فاصله بده..حتی پ ...

نمیدونم والا منم دارم تلاش میکنم در حد خودم 

کار میکنم ولی پولم نمیرسه از این خراب شده برم مگر اینکه برم شهرستان زندگی کنم ک اونم سخته برام

این تهران خراب شده هم نمیشه خونه گرفت ماشینم ندارم