2821
2789
عنوان

هماتوم

| مشاهده متن کامل بحث + 270 بازدید | 26 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

فرنی با نشاسته گندم بخور،استراحت مطلق،رابطه اصلا،حتی ازسرویس فرنگی استفاده کنی بهتره،درمورد دارو هم شیاف میدن دکتر حتما برو

اکانت دست دونفره ✌🏻منو خاخرم😎 یکی سینگل به گوره😎✌🏻یکی ام سه گل دخترداره
خودشم اصلا پله بالا پایین نرو ودراز بکش واستراحت کن این استراحت خودش خیلی تاثیر داره دکتر برای شما ش ...

اره داده گلم دوتا شیاف استفاده کنم دوتا امپول پروژسترون

چه قرصی گلم یعنی تا ۲۰هفته خون ریزی اینا داشتی اخی بچتون از دست دادین ان شالله جاش سبز بشه امین

یادم نیست اسمشو ،یادم اومد میگم ،من شبی یه شیاف میزدم خوب نمیشدم رفتم پیش یدکتر دیگه گف8ساعتش کن،بهتر وخوب شدم،اره شدید نوار میزاشتم باز از پاهام میریخت پایین میگفتم الان بچم میافته،تو دستشویی بافشار لخته های خون میومد ،کسی رانداشتم کمکم کنه هی کار میکردم بدتر میشدم،اره پسرم پر کشید،چند ساعتیم بود ونشد که بشه،خیلی مراقب خودت ونی نی باش 

نشاسته گل میشه استفاده کرد

دکتر گفت نشاسته گندم .

نشاسته گل رو نمی‌دونم 

🌾برای ظهور آقامون امام زمان ع صلوات🌾هرکس میخواد براش آیه الکرسی بخونم منو تگ کنه🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجه 🌹
2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز