2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دورت بگردم خب وقتی تو اینجوری میگی پس فردا یکیم درمورد مادرت اینطوری حرف میزنه 

زشته اونم مادره

تکنسین داروخانه💊                                                         مشاور پوست و مو👩🏻‍⚕                                                         میکاپ آرتیست مبتدی💄

چه ربطی داره گلم ذات آدما فرق داره من مادرم چشم دل سیره

هیچکس نمیاد بگه مادر من ادم بدیه

چشم شور که یه جور خرافاته، من به انرژی منفی اعتقاد دارم ولی این که بگی چشماش مثلا مثل شمشیر میره تو شکم زن حامله و بچش بخاطر چشمای نافذ اون فوت کرده دیگه واقعا خرافاته

بره دکتر قطعا بابت سقط جنین دلیل علمی میاره و مطمعن باش نمیگه چشم مادر شوهر شوره

تکنسین داروخانه💊                                                         مشاور پوست و مو👩🏻‍⚕                                                         میکاپ آرتیست مبتدی💄

هیچکس نمیاد بگه مادر من ادم بدیهچشم شور که یه جور خرافاته، من به انرژی منفی اعتقاد دارم ولی این که ب ...

خیلی چشاش شوره از نزدیک ببینیش باورت میشه ی دوستی داشتم اعتقاد نداش یبار بهش گفت چقد موهات بلنده اومد دسشو ببره بالا دساش قفل شد 

خیلی چشاش شوره از نزدیک ببینیش باورت میشه ی دوستی داشتم اعتقاد نداش یبار بهش گفت چقد موهات بلنده اوم ...

🤣🤣🤣🤣وای

پس تا میتونی از شعاع هزار کیلومتریش رد نشو

چه دعایی واقعا

آیت الکرسیییی و چهار قل خیلی برای چشم زخم خوبه

این یک مورد از هزاران موارد بود

خودت هم زخم خورده ای؟