2777
2789
عنوان

کار بدی کردم معرف ازدواج شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 313 بازدید | 31 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه خیلی خیلی خیلی کار خوبی کردیهرچیم شد بگو من فقط معرفی کردم شما خودتون باید ب شناخت میرسیدین من تق ...

اونکه اره اصلا من قصدشو نداشتم یهو تو شوخی گفتم دختر داییم جدی گرفت 

جان جدت لایک نکن🔪🩸😊کاربری دست سه نفره.ماسه تا دوست هستیم با تفاوت سنی خیلی کم و سبک زندگی مشابه😇

من مامانم یکیو حتی معرفی هم نکرد فقط چون از طرف مامانم آشنا شدن باهم، بعد الان ۲۰ سالی از ازدواج گذشته ولی مرده راضی نیست هنوز که هنوزه از مامانم عصبانیه تازه تهدیدم میکنه 

رفیق شوهر دختر داییمبنده خدا دهه شصتیه بااینکه از لحاظ مالی سوپر پولدارن هرجا میره نمیشه

بله، من اول فکر کردم استادت آقاست

بعضیا قسمت هم هستن برا همین جاهای دیگه نمیشه تا برسن بهم

خدا رو چه دیدی

خب پیشنهاد دادی زور نکردی که!

اصلااا هنوزم من به استادم نگفتم فقط اقا پسر تازه شرایط استادمو فهمیده

جان جدت لایک نکن🔪🩸😊کاربری دست سه نفره.ماسه تا دوست هستیم با تفاوت سنی خیلی کم و سبک زندگی مشابه😇

اصلا کارت بد نبوده. اتفاقا خیلی هم کار خوب و خداپسندانه ای هست. در صورتی که واقعا شرایط دو طرف رو بسنجی و اگه مناسب هم بودن بهم معرفی کنی.

💔 امام رضا منم بخر؛ بین زمین و آسمون منم ببر💔      ندارم حاجتی از هیچکس، با یکی کار من افتادست و بس، من نمی خواهم جز آنچه خواهداو، حال من می داند و می بیند او 💕🌿🌿 محبوب من! شما که نباشید، همه ی بغض های جهان در گلوی من است #امام زمانم💔  کفن کنید مرا رو به قبله ی حرمش💛💚 نجف چه جای قشنگی برای تدفین است..💛💚 آرمان و روح الله رفتند؛  تا آرمانِ روح الله بماند💕💔 فراموش نخواهیم کرد که به بهانه و اسم مقدس آزادی؛ چه جنایت ها که نکردید.. #آرمان_علی وردی #روح الله_عجمیان ( مثل اربابتان حسین؛ غریب گیرتان آوردند....😔)

این "به تو چه/ به من چه" هایی که مد شده، واقعا جامعه رو فلج کرده...

وقتی فحش پشت سر آدم هست که ادم همراه معرفی، دروغ هم بگه در مورد ویژگیهای فردِ معرفی شده...

ولی معرفی و حتی بیان خوبی‌های فرد و در ضمن بیان اینکه مسوولیت بررسی‌ها و به قول معروف راستی آزمایی، بر عهده طرفین هست و نه من، بسیاااار کار خوب و خداپسندانه ای است.

در قیامت میگن همه هول و هراس دارند و یکی از افرادی که در قیامت در سایه‌ی رحمت الهی قرار میگیره، کسی است که زمینه ازدواج دو نفر رو فراهم آورده.

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
حالا ی معرف اومد برا برادرش، تو نگو برادره اصلا قصد ازدواج نداره، ازش راضی نشدم، چون وقتی یکی از طرف ...

متوجه ی صحبتتون نشدم

این "به تو چه/ به من چه" هایی که مد شده، واقعا جامعه رو فلج کرده...وقتی فحش پشت سر آدم هست که ادم هم ...

ببین حقیقتش من اصلا اهل این کارا نیستم اصلا سنم نمیخوره به این کارا

چون اصولا این کار توسط افراد سن بالا و باتجربه انجام میشه

من یهو تو شوخی به دختر داییم یه چیزی گفتم گرفت نگه داشت امروز مشخصات استادمو ازم گرفت

حالا موندم اگه پسره اوکی داد چجوری به استادم بگم که زشت نشه بگه فضولم و اینا