2777
2789
سلام عزیزم شب بخیر اگه زحمتی نیست استاتر رو کمک کن❤️🙂

سلام عزیزم مرسی تگ کردین

چشم

|کاراموز وکالت| " قسم به صبرکه تو خدای رویداد های محالی🌱🕊" [حسین جان ارباب شدی که رو به هرکس نزنم♥️🕌]

سلام عزیزم شب بخیر اگه زحمتی نیست استاتر رو کمک کن❤️🙂

مسدودی حساب به علت مولشویی زمانی اتفاق می افته که یکسری تراکنش ها مشکوک وجود داشته باشه و تا تایین تکلیف نهایی حساب به اصطلاح بلوکه شده است این تعلیق هم دلیل بر محکومیت نیست برای بررسی ومشخص شدن موضوعه

یکسری تبعات هم داره این موضوع یکیش مثلا اینه که ممکن شخص نتونه حساب حدیدی فعلا ایجاد کنه

حالا شما میتونید تشریف ببرید بانکی که حساب دارید و اطلاعیه از بانک بکیرید که بانک موظف صاحب حساب رو از دلیل نسدودی مطلع کنه بعدش برید واحد مبارزه با پولشویی بانک مد نطرتون و اسناد ومدارک صحت معاملاتتون رو ارائه کنید که به اصطلاحی ایت پول ها از کجا اومده 

شما فعلا تشریف ببرید بانک ببینید دلیل مسدوی چی بوده اصلا مه دلایلی دارند اگر بان‌ک قانع نشه ارجاع میده به مقام قضایی

|کاراموز وکالت| " قسم به صبرکه تو خدای رویداد های محالی🌱🕊" [حسین جان ارباب شدی که رو به هرکس نزنم♥️🕌]

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اگر حساب توسط پلیس فتا مسدود شده مراجعه کنید به فتا شهرتون یا تماس بکیرید دلیلش رو بپرسید

قبل از هر اقدامی دلیل این کار رو بفهمید

میخاستم ببینم وکالت راه دورقبول میکنید

نه عزیزم من کاراموزم فعلا اما کمکی باشه دریغ نمیکنم

خواهرزادم نمیدونم چه غلطی میکنه پول واریز میشده به حساب خواهرم دو ساله حساب خواهرم رو پلیس به اتهام ...

به نظرم با یک وکیل متخصص جرایم سایبری مشورت کن و وکیل بگیر چون با توجه به این چیزی که میگی جرم کیفری میشه و مجازات سنگینی داره، یک مقدار هزینه کنید بهتره تا آبرو و زندگی تون بره.

من چند سال پیش واتساپ مو هک کرده بودن و از مخاطب هام کلاهبرداری کرده بودم اگر اشتباه یک وکیل به اسم پرستو رحیمیان بود از اینترنت پیداش کردم و مشاوره داد بهم برای دادخواست نویسی و مشکلم و حل کرد.

به نظرم با یک وکیل متخصص جرایم سایبری مشورت کن و وکیل بگیر چون با توجه به این چیزی که میگی جرم کیفری ...

اگه اصلا پیگیر نشیم ممکنه پلیس خودش پیگیری کنه تا حالا پیگیر نشده بعدا نمیکنه ؟

چون خواهرم تا سال آینده بازنشست میشه و می ترسه که حقوقش رو هم مسدود کنن