2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

توجه توجه :مردا میگن ما تو همچین تاپیکایی نمیایم الان اینجا پر از مرده بزنین افراد انلاین میبینین!! 

اکانت دست دونفره 🫂🤍🐥 آرزو مـیـکنـم فـرامـوشـت کـنـم هـمـونـطـوری کـه مـنـو تـو یـک روز فـرامـوش کـردی رفـتـم ابـدی رفـتـم و دنـیـامـو خـامـوش کـردم🫀🌿

توجه توجه :مردا میگن ما تو همچین تاپیکایی نمیایم الان اینجا پر از مرده بزنین افراد انلاین میبینین!!

تا اسم بردم رفت 🤣🤣

اکانت دست دونفره 🫂🤍🐥 آرزو مـیـکنـم فـرامـوشـت کـنـم هـمـونـطـوری کـه مـنـو تـو یـک روز فـرامـوش کـردی رفـتـم ابـدی رفـتـم و دنـیـامـو خـامـوش کـردم🫀🌿

حداقل کمی اطلاعات زنانه و شناخت از زن هاشون بیشتر میشه😂تو این زمونه که زن و شوهر شناخت درستی از ویژگی های هم ندارن و همین باعث عدم درک هم و اختلافات میشه

حداقل اینجا ناشناسه

حالا باز خوددانین

البته اهداف بی شرمانه ای هم هست ولی خب..

الان اینجا چی میخوان واقعا چقد کثیفن حیف اسم مرد حیف

دقیقا اینجا مرد نیستن نر هستن دیگه 

حداقل کمی اطلاعات زنانه و شناخت از زن هاشون بیشتر میشه😂تو این زمونه که زن و شوهر شناخت درستی از ویژ ...

یعنی یه چیز خصوصی و زنونه نتونیم بپرسیم آخه

من تاپیک بارداری میزنم سوال می پرسم 

اینا درجا 

خواست دوستی میدن آخه کثافت 

من باردار خودم مریضم میام با تو دوست میشم آخه 

معجزه شکر گزاری...

یعنی یه چیز خصوصی و زنونه نتونیم بپرسیم آخهمن تاپیک بارداری میزنم سوال می پرسم اینا درجا خواست دوستی ...

چرا نپرسی بپرس

خوب درخواست بده مریضه دیگه میده😂

ردش میکنی راحت بدون اینکه بهش اهمیتی بدی یا حرص بخوری یا فحشش بدی

تو بعضی کشواری خارجی یه متلک ساده بگن تو کوچه خیابون ب ی دختر،سریع میفرستن زندان پدرشو در میارن