2777
2789
عنوان

بوی گند عرقش خفم کرد😐🤢

| مشاهده متن کامل بحث + 3829 بازدید | 130 پست
اونا بخاطر اشتباه تو دارن اشتباه میکنن

من کرم دارم دلم میخواد همرو اذیت کنم 🤣🤣 باید سنم رو تغییر بدم که از سنم سو استفاده نکنن اینا 

اکانت دست دونفره 🫂🤍🐥 آرزو مـیـکنـم فـرامـوشـت کـنـم هـمـونـطـوری کـه مـنـو تـو یـک روز فـرامـوش کـردی رفـتـم ابـدی رفـتـم و دنـیـامـو خـامـوش کـردم🫀🌿

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جدی خوبه ؟؟من خیلی خیلی حساسم ب بو همش فک میکنم بوی بدنم دیگران رو اذیت می‌کنه مدام اسپری و بادی اسپ ...

آره این کرم کلا باکتری های بو دهنده زیر بغلو میکشه و بدن بو نمیده خیلی خوبه کار هزار تا اسپری و مامو انجام میده 

من کرم دارم دلم میخواد همرو اذیت کنم 🤣🤣 باید سنم رو تغییر بدم که از سنم سو استفاده نکنن اینا

😂😂😂حتما این کارو بکن...سن و بزن ۷۰همه بهت احترام بزارن😂

در ظلمات شب تنها خداست که صدایت را میشنود...❤️
کی اخه سو استفاده میکنه-_- کسی ببینتت میگرخه بچه

سن یک عدده دوست گرامی حرفی ندارم 

اکانت دست دونفره 🫂🤍🐥 آرزو مـیـکنـم فـرامـوشـت کـنـم هـمـونـطـوری کـه مـنـو تـو یـک روز فـرامـوش کـردی رفـتـم ابـدی رفـتـم و دنـیـامـو خـامـوش کـردم🫀🌿

خانما بخدا ادکلن توان اینو نداره بوی عرقو بشوره ببره...قبلش یه دوش دودقیقه ای بگیرین😷

مخصوصا لباسی که حتی یه بار پوشیده شده حتما شسته بشه....

در ظلمات شب تنها خداست که صدایت را میشنود...❤️